Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Mune polemik var neden banlanmiyor acaba????
Siyaset bölümünde üsluplara dikkat edildiği, aşağılama ve hakaret olmadığı sürece, saygı çerçevesinde karşıt görüş savunmak için yapılan tartışmalara uyarı verilmiyor, bu sadece bu bölüme özel ama dediğim gibi tartışma esnasında kimseyi rencide edici yazmamak kaydıyla serbest.

Son düzenleme:

ve uyumamış ...

Bizim vergilerimizle maaşlarınızı alıyorsunuz tamam mıı biz banlanacak dediğimizde hemen gelip banlayacaksınız!!1!!11

Aman başkan banlama, espri yapıyorum. :)

Evet anketlerde iyi parti çok yüksek gösteriliyor ama mümkün değil. Hiç kimse benimseyemedi zaten. Bence saadetin aldığı kadar alsa yine iyi.
Chp biraz çıkış yapacak gibi geliyor ama hdpyi hiç kestiremiyorum.

Aksener o yasina ragmen cok argo ve intikamci konusmalari var topluma ornek bir insan degil itici kaybetmesi icin cok etken . Hayirlisi insallah herkes icin .
Yaa bir video vardı. Milletin içinde kocasına bağırıyordu:) böyle şeyler önemli bence. Anneme Tansu Çiller de böyle mi yapardı dedim de yok o çok hürmet gösterirdi dedi.

Aksener o yasina ragmen cok argo ve intikamci konusmalari var topluma ornek bir insan degil itici kaybetmesi icin cok etken . Hayirlisi insallah herkes icin .

E argosuz siyaset yapılıyor muydu bu ülkede?
Ben o zamanlar küçükmüşsem demek ki....
Siyaset için resmen berbat bir jargon oluştu yıllar içinde ve malesef bunu samimi bulan insanlar var...
Düşünebiliyor musunuz ülkenin tümünü temsil eden kişi mikrofona " Bekara karı boşamak kolay." diyor. " Afedersin k.çı kirli bazıları..." diyor. Diyor da diyor...

Ama elektriklerim yoktu, yeni geldi, seçim zamanı gece uykuları unutabilirim bu gidişle.
Ve özel hayat konusunda da haklısınız, her daim sitede olamayız, bizlerinde ailesi olduğu unutulmamalı.
Hiimm.kişisel fikirlere ban geliyor mu
365×24 saat faal bir siteyi tek kişi kontrol edemez.(bence bir dönüşümlü çalişan departmani mune.yani bir kişi değil)

Hiimm.kişisel fikirlere ban geliyor mu
365×24 saat faal bir siteyi tek kişi kontrol edemez.(bence bir dönüşümlü çalişan departmani mune.yani bir kişi değil)
Kişisel fikirler yasalara aykırı değilse ya da site kurallarında belirtildiği üzere hakaret, aşağılamak, küçümsemek, rencide etmek maksadı taşımıyorsa ban verilmez, eleştiri niteliği taşıyan yorumlar yazılabilir, eleştiriyle hakaret arasındaki ince çizgiyi bildiğimiz müddetçe sorun yok.

bu başlıkta bana cevap yazan herkese, saygılı bir şekilde cevap yazdım
lakin yazdığınız son cümle yüzünden (haddiniz değil) size saygıyla cevap vermek çok zor. bu yüzden bir kerelik ve detaya girmeden muhatap olacağım
7 rakamını internetten güzel almışsınız, tek 1 yılın rakamı ve 2002 yılının rakamı! seçim yılının! Dehap'ın meclise girmeye çalıştığı yılın!
açılım 2009 arada var 7 yıl, terör nasıl devam etmiş?
2015'te ne olmuş da terör hortlamış?
bunları sadece "kapıların açılması, açılım" olarak tartışmayı doğru bulmuyorum
mesela Dehap, DTP, bdp bu süreçte nasıl rol almış??? fetö ile ilk gerilim ne için ne zaman başlamış, bu gerilimle hangi olaylar çakışmış? bir takım hazırlıklar zaten var mıymış yok muymuş? gibi gibi gibi
ama sınır kapıları açıldı, teröristler girdi, olay bitti yaklaşımı ne kadar kolay değil mi?

ayrıca, AKP'yi aklamaya çalışmıyorum. orada kandırıldık, burada kandırıldık söylemlerini de hiç doğru bulmuyorum.
lakin, eğri oturup doğru konuşmak lazım, doğru olan bazı şeylere bile tü kaka demek, objektif bakamamak doğru değil bence.
şu anda ne akşenerin ne de incenin ne de onların kabinelerinin, erdoğan ve kabinesinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. hem niyet olarak hem donanım olarak. ve doğal olarak, daha kötü olduğuna inandığım kimselerin başa gelmesini istemiyorum.
ve evet, eskiden de terör vardı.
bu size son cevabımdır. çünkü saygı çerçevesinde tartışamıyorsunuz.
Mune , bence bana son yazılan cümle, ağır ithamdır. Kib'ledim.

Ben oy kullanmadım burada bile elim hiç birine gitmedi
Bu secimde de kullanamayacağım büyük ihtimalle
Ama kullanacak arkadaşlar elinizi vicdanınızın üzerine koyup oy kullanın lütfen
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Ruh hastası hem de tehlikeli bir tür... Amin Allah evlatlarımizi korusun

siyaseten uyuşamıyoruz ama zaten siyaseti hiç sevmiyorum
durumunuza üzüldüm, Allah yolunuzu açık etsin hep yardımcınız olsun inşallahinşallah, tabi oğlunuzun da.
sadece oğluma kadar alıyorum yazmışsınız ya eskiden bir dönem, annem de öyle yaparmış, ne desem boş, sözün bittiği yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…