Amin eski eş anasına sığındı beş parasız borç Ölsem de bitmeyecek oğluma vasiyet yazacam 18 yasında reddi miras yap diyeonun zaten oğlu filan umrunda değil olmasın da zaten... Kim bilir belki bir gün kurtarırım kendimi piyango filan çıkarsa ama çok şükür huzurlu ve mutlu bir evladım var ondan umutluyum....
Ooff.. Cok fena.. Uzuldum simdi.. Yasadiklarin insan psikolojisine de agir seyler.. Insallah senin eski adam cikar da bari borclari oder, yasadiklarini geri ceviremese bile....İlk evlendigimizde henüz neye bulaştığımi anlamamisken dükkân açtık benim kredi limitlerin yüksek olduğu için benim adıma neyse batmayacak yer battı makineler yok pahasına gitti bir de mafya bastı dükkânı eski pislikleri varmış paralar ödendi can derdi .. Nitekim her şey yasal olarak bana kaldı .
Ruh hastası hem de tehlikeli bir tür... Amin Allah evlatlarımizi korusunGerçekten enteresan anlamakta zorluk çekiyorum. Bir insanın evladı kendi yüzünden daha az ile yetinmek durumundayken nasıl kendini paralayıp o çocuk için bir şeyler yapmaz?
Her neyse, Allah güzel insanlar çıkarsın karşınıza.
Bize bulaşmasın da o aç karnını doyursun yeter be canım Allah büyük gün doğmadan neler doğarOoff.. Cok fena.. Uzuldum simdi.. Yasadiklarin insan psikolojisine de agir seyler.. Insallah senin eski adam cikar da bari borclari oder, yasadiklarini geri ceviremese bile....
Teşekkür ederim burayı çok kaynattık özür dilerim herkesten. Bir gün bdv de hayat hikayem diye bir topic acayım ben rahat 3 farklı roman cıkarlittlewaterspirit bu başlıkta yorumlarınızı beğeniyle okuyorum fakat en son yazdıklarınızı şaşkınlık ve hüzünle okudum. Kendiniz gibi bir evlat yetiştireceğinizden şüphem yok. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin evladınızla. Söylemeden geçemedim.
littlewaterspirit bu başlıkta yorumlarınızı beğeniyle okuyorum fakat en son yazdıklarınızı şaşkınlık ve hüzünle okudum. Kendiniz gibi bir evlat yetiştireceğinizden şüphem yok. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin evladınızla. Söylemeden geçemedim.
Kaynatmış sayılmazsınız bence :) maalesef yaşanan geçim sıkıntısı.Teşekkür ederim burayı çok kaynattık özür dilerim herkesten. Bir gün bdv de hayat hikayem diye bir topic acayım ben rahat 3 farklı roman cıkar
Benim de bu başlıkta dikkatimi çektilittlewaterspirit
Seviyeyi hep yükseltiyor olmasını takdirle takip ettim :)
Farklı düşündüğümüz yada farkı tecrübe ettiğimiz çok şey var gibi, ama keyifle okuyorum :)
Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?
- Evet
Oylanma: 593 / 27,3%- Hayır
Oylanma: 1.578 / 72,7%
1 Kasım'da oyumu...
- Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)
Oylanma: 1.028 / 39,2%- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Oylanma: 1.086 / 41,4%- Halkların Demokratik Partisi (HDP)
Oylanma: 180 / 6,9%- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
Oylanma: 330 / 12,6%
Son 2 seçime ait Kadınlar Kulübü üyelerinin istatistikleridir.
Türkiye’yi yansıtmıyoruz diyorsun :)
Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?
- Evet
Oylanma: 593 / 27,3%- Hayır
Oylanma: 1.578 / 72,7%
1 Kasım'da oyumu...
- Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)
Oylanma: 1.028 / 39,2%- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Oylanma: 1.086 / 41,4%- Halkların Demokratik Partisi (HDP)
Oylanma: 180 / 6,9%- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
Oylanma: 330 / 12,6%
Son 2 seçime ait Kadınlar Kulübü üyelerinin istatistikleridir.
Arada ki oy farkını erkekler veriyor diyorum :)))))))
HahaahMemnun olmadigimiz insan gitsin de
Daha kotusunun gelecegini sanmiyorum
-Akşener'in anketlerde gosterilenden çok daha az oy alacağını düşünüyorum.
-chp, Kılıçdaroğlu geldikten sonraki en yüksek oyu alacak İnce sayesinde ama yeterli olmayacak
-boş/geçersiz oy atan çok olacak.
-Erdogan seçilecek ama muhtemelen 301 vekil cikaramayacak.
Bunlar benim tahminlerim burda dursun:)
Aksener o yasina ragmen cok argo ve intikamci konusmalari var topluma ornek bir insan degil itici kaybetmesi icin cok etken . Hayirlisi insallah herkes icin .Akşener için %15 civarı gösteriyordu baktığım bir kaç anket.
Ben %5i geçeceğine ihtimal vermiyorum nedense.
MHP’li seçmenin içine sinmedi bence Akşener.
Oyların bir kısmı ittifakla Erdoğan’a, %2-3 de İnce’ye gider.
İlk turda Erdoğan %54-56 ile alır gibi geliyor.
Alamayıp 2. Tura kalırlarsa heyecanlı olacak epey. :)
1996da acilim denenmeden yapildi operasyon. Bunlar geldiginde sehit sayisi yillik 7 idi. Belki de son idi. Yurticindekilerin hepsi acilim olmadan da temizlenmisti, Habur sinir kapisi AKP tarafindan acilana dek.. Suriye siniri AKP tarafindan mayinlardan temizletilene dek.. Suriye sinir kapisi tamamen acilana dek. Yillarca sorgusuz sualsiz sinir kapilari acik tutuldu, sadece PKKlisi degil, El Nusra'si, El Kaidesi, Hizbullah'i. Isid'i hepsi OSO hatrina sinirdan iceri kimlik dahi sorulmadan sokuldu. Ankara,nin, Istanbul'un gobeginde bombalar patlamaya baslayacak dedigimizde bize "senarist" denilen gunler yasadik burada, KK'da.. Ama maalesef hepsi de gerceklesti. Simdi de bunlarin hepsi zaten olacakmis gibi: "Ama eskiden de teror vardii.." deyip AKPyi aklayamazsiniz. Tarih yaziyor hepsini.. Turkiye kuruldugundan bu yana en kara gunlerini yasiyor. Parcalamacasina.. Bitirmecesine.. Sizler de canak tutuyorsunuz gozlerinizi kapatarak ve hala bu gidisi destekleyerek... Ilerde torunlariniz bile sizden hesap soracak.
Aksener o yasina ragmen cok argo ve intikamci konusmalari var topluma ornek bir insan degil itici kaybetmesi icin cok etken . Hayirlisi insallah herkes icin .