- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
Aaaa bu haber önemli. Millet bakın bu habere bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa bu haber önemli. Millet bakın bu habere bi
Linki kopyalayıp yapistirsaniz.Video açılmıyor bende..
Ya zaten amac kazanmak ulke nereye gitmis falan filan cok umurlarinda degil kiPaylaştığın kişi şunu yazmış:
SON SEÇİM BÜKÜCÜ
@TheLaikYobaz
Solcular için en uzun gün #21Haziran değil 24 Haziran olacak. Onlar için gün bitmek bilmeyecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkan olduğunu öğrendiklerinde daha da kötü olacaklar. Biz zafer nidaları atarken onlar kahrolacak :)
Biz size ne zaman kahrolacaksınız vs dedik. Herkes insan gibi yaşasın diye uğraşıyoruz burda. Nasıl insanları takip ediyosun sen
Doğru ya da değil. Belki de manipülasyon yapiliyor. Millet oyun olacağıni düşünüp evinde otursun diye moral bozmak için. Ne olursa olsun biz sandıklara sahip çıkmalıyız.Aaaa bu haber önemli. Millet bakın bu habere bi
Linki kopyalayıp yapistirsaniz.
Bilmem sence sevecek mi torun ;-)Ustanın emeklilik zamanı geldi ,gitsin torun sevsin artık..
Nerde olmuşBide %53 olmuş bak sen..
Gerçekten çok acı. Hemen suç duyurusunda bulunulması lazım.
Ben öncesinde sonrsı da devletin zorunlu olarak anlattığı din dersinde bile mezhebimi yaşayamadım, bize sizin ki gibi hiç anlatmadılar? Cem evini ibadetten saymadılar? 80 darbesi sonrası gözetlenildi gidenler?!!Ama öğrenmek isteyen öğrendi. Haksa herkese hak neden sadece sünni fıkıha göre anlatılıyor islam? Çünkü bu tarafa çalışıyor ve bu görüştekiminsanşarın oyu yeterli geliyor. Türkiyenin %60-65 i sünni diye neden bizi görmezden geliyorlar?Benim dönem ile yakınsın evet o dönemde bizde gidiyorduk ancak 2000 doğumlular gidemedi malesef kayit yapamadık çocukları.Evde balkonda ben ogretiyordum .
Sen ince duvar ben ustacı desek
Yuzde 50 yi gorcekler de birde cikacaklarBide %53 olmuş bak sen..
Hoşlarına gitmedi demek ki...Gerçekten çok acı. Hemen suç duyurusunda bulunulması lazım.
Ayrıca neden Avrupa Parlementosu tarafından gönderilecek gözlemciler kabul edilmedi?
Bilmem sence sevecek mi torun ;-)
Nerde olmuş
Yuzde 50 yi gorcekler de birde cikacaklar
Aynen. Sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Özellikle tatile gidip oy kullanmamazlık yapmasın kimse. Bu çok önemliDoğru ya da değil. Belki de manipülasyon yapiliyor. Millet oyun olacağıni düşünüp evinde otursun diye moral bozmak için. Ne olursa olsun biz sandıklara sahip çıkmalıyız.
Kek ustasıSen ince duvar ben ustacı desek
Kek ustası