- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bininci sayfaya yazinca noluyor totem mi yapiyorsun mac mi bu1000.sayfaya ilk ben yazmak istiyorum
Kürtler cok dürüst ve samimi insanlardır zaten bemiin tanıdığım bir kürt yok ki kendini kürt diye tanıtan su bedler gibi olsun.
Evet derdimde totemcilik bize terstedbir ,tevekkul, dua ve sonuç diyelimBininci sayfaya yazinca noluyor totem mi yapiyorsun mac mi bu
Hadi inşaallah belkide siz bulursunuz
Aynı aynıO imkansız işte seninki hayal dünyası sadece..
A
Aynı aynı
Sağlıkla kucağına alasın inşallaah bahtı güzel ve açık olsun inşallahhOyle yapiyorum ablacim valla ayaklarim mayali gibi oldu sisman sisman dinleniyorum yaptigim birsey yok
Amin amin insallah :) guzel dualar sizin olsun :)Sağlıkla kucağına alasın inşallaah bahtı güzel ve açık olsun inşallahh
Paylaştığın kişi şunu yazmış:
Sen ince duvar ben ustacı desekSen reisci ben muharremci desek
Oooooo siyasette bir bayram havası, hadi hayırlara vesile olsun inşaallah
Ben görmedim bunu kendisini takip etmiyorum başka sayfada gördgüm caps. Ordan ekran fotosu alip düZenledim.Çok yanlış ve talihsiz bir yazı!Paylaştığın kişi şunu yazmış:
SON SEÇİM BÜKÜCÜ
@TheLaikYobaz
Solcular için en uzun gün #21Haziran değil 24 Haziran olacak. Onlar için gün bitmek bilmeyecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkan olduğunu öğrendiklerinde daha da kötü olacaklar. Biz zafer nidaları atarken onlar kahrolacak :)
Biz size ne zaman kahrolacaksınız vs dedik. Herkes insan gibi yaşasın diye uğraşıyoruz burda. Nasıl insanları takip ediyosun sen
Sen ince duvar ben ustacı desek
Anladım. O zaman twitterın kendisinde takılmanı tavsiye ederim. Orjinal haber ve bilgilere rahatlıkla ulaşırsın. Ben inan imamların sayfaları, başka inanış sayfaları, her parti sayfaları, yurtiçi yurtdışı basın sayfaları herşeye bakıyorum herkesten bişey öğrenirim vs diye. Hep aynı sayfalarda kalma gerçektenBen görmedim bunu kendisini takip etmiyorum başka sayfada gördgüm caps. Ordan ekran fotosu alip düZenledim.Çok yanlış ve talihsiz bir yazı!
Oyle olsa muhursuzlerden suriyelilerden nufusta yasiyor gorunen olulerden medet ummaz yagmur duasina cikar gibi dua seansi yaparlardi di miWve
Evet derdimde totemcilik bize terstedbir ,tevekkul, dua ve sonuç diyelim