Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sen söyledin ya az önce kendin unuttun mu :)) parti sayesinde işe girmek = torpil. Geride kalan insanlar parti değişince işe girmediler haberin olsun

871572"]Evet şort giydiğimiz için tekme yemek falan büyük nimet. Senin baban torpille kadrolu oldu ya ötesi önemli değil. Bide bol bol et yiyin. Fakirleri de boşverin. Tarihin her döneminde var dünyanın heryerinde var nolcak yani. Yazık[/QUOTE]
Yemese iyiymiste kaç kişi devlet eliyle yedi o tekneyi sen biliyormusun

Merak ettim eşiniz ne iş yapıyor.. Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

Ben kamuda mühendisim..Her geçen yıl maaşımızın eridiğini çok iyi fark edebiliyoruz..Alım gücümüz azalıyor.. Valla benim çevremde bu kadar et yiyen yok... :)

Tabiiki de herkes özgürdür..Sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz..

Hep 50 TL lık benzin diyecem yine biri beni durdursun

Ucuz is gucu sagladigi icin calisan olarak tercih edilmiyorlar yani.
Sozde iyi egitim gormusleri nitelikli olanlari seciliyormus gibi bir algi olusturulmuyor yani.
Bir seyleri eksik bilmek hic bilmemek ile ayni seydir.
Valla tam olarak ne demek istiyorsunuz ben hiç anlayamadım. Onları ucuz iş gücü için çalıştıranda suçlu. Ülkemizde eğitimli Suriyeliler olduğunuda düşünmüyorum.
Siz herşeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Sen söyledin ya az önce kendin unuttun mu :)) parti sayesinde işe girmek = torpil. Geride kalan insanlar parti değişince işe girmediler haberin olsun
Akp başa gelince herkes kadrolu oldu.. benim en yakın arkadaşımın nişanlısı aşırı solcu oda kadroluya geçti.. hastanedekiler.. adam söz verdi ve yaptı... özellikle babamı kadrolu yaptılar demedim.. bazı şeyleri beyninizi kullanarak anlayın.. bir şeyleri anlaman için illede en ince ayrıntısına kadar anlatmam mı gerekiyor acaba... iyi akşamlar..

tam aradigim mesaj. eklememi de yapayim yazmak zorunda kalmayayim.
AKP yi sosyal devlet, asgari ucret, saglik, laiklik falan elestirenler hatayi yanlis yeri elestirmekle yapiyor. AKP gayet calisti bu konularda ve su an ulkede eskiye nazaranla mukemmel olmasa da arti yonde bi degisim var.
Peki sorun ne ?
Sorun ileri vadede belli olacak. Yaptirilan koprulere yillarca para odenecek.
Ki kopruleri devletin finanse ettigi soyleniyor.
Beyaz saray gibi gereksiz harcamalar.
Saibeli ses kayitlari, hediyeler.
First lady degil de kral esi gibi davrananlar.
Evet verdiler bir cok yardim ve veriyorlar da, ama bu degirmenin suyu nereden geliyor? Elde avucta olan satiliyor. Bitince ne olacak? Iste beni korkutan bu.
Ha eskiden bir de ayristirici soylemler rahatsiz ederdi beni. Ama simdi mustehak diyorum. Cunku diger tarafin (malesef taraflar ve taraftarlar var artik) da ayristirmada hic bir farki yok. Makarnaci komurcu comar diyene capulcu suncu buncu demeleri cok da gucume gitmiyor..

Tabii ki her seyi bilmem mumkun degil bir sey biliyorsam onu tam bilirim, eksik bilgim varsa bu kadar net fikir beyan edemem. Hani derler ya fikir sahibi olmak icin once bilgi sahibi olmak gerektir diye.

Yurtdisinda yasiyorum ve Turkiye icin Turkiyeliler kadar endise ediyorum, oy kullanma hakkinin sadece o kara parcasinda yasayanlara ait oldugu fikrine katilmiyorum.

Hanımlar selam yine ben

bende burada fikrimi yazıyorum, katılan oluyor katılmayan oluyor, belki bu kadın nereden çıktı, ne diyor, bir çekilsin gitsin diyen oluyor, lütfen sizden rica ediyorum gerçekten, siyaset konuşuyoruz, farklı fikirleri savunuyoruz diye bazı değerlerimizi de yitirmeyelim ne olursunuz, karşımızdaki ister akpnin, ister chpnin ve diğer partilerin ölümüne savunucusu olsun, şurada ailesinden insanları acı bir şekilde kaybettiğini yazınca baş sağlığı dilemiyorsak bile, acısını yazdığı yoruma kırıcı yorumlar yapmayalım, bize yakışmıyor.

Bu topikte şu veya bu nedenle ailesinden insanları kaybetmiş herkese baş sağlığı diliyorum, Allah sabır versin.

Ben kendi fikrimi belirttim. Avrupa vatandaşıysa avrupada oy kullanıyor zaten sadece ülkeye tatile gelenlerin oy kullanmasında bir mantık göremiyorum. Ülkesini seviyordur, vatanseverdir ona birşey diyemem ama oy kullanma hakkı başka birşey çünkü hayatını yurt dışında idame ettiriyor. Konunun ülkemizde kaçak yollarla çalışan Suriyelilerle ilgisi yok. Nasıl ki bizim ülkemizden kaçak yollarla avrupaya amerikaya gidenler oy kullanamıyorsa Suriyelilerde burda kullanmamalı.

Teşekkür ederim mune

İşçiler den bahsediyordu sanırım mevcut çalışan işçiler hangi partili diye bakılmadan alındı demek istedi
Bu arada kamu için ön gördükleri yeni düzenlemeleri bilen var mı ? Ben her şeyin Taşeronlara devrolacağı duyumunu almıştım bir iki ay evvel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…