- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Ahhaha o nasil bir beddua ya. Elin kaysinmis
Hahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhaha o nasil bir beddua ya. Elin kaysinmis
Kurm vakif diye degil aslinda dunya pislik icinde goz gore gore lades diyemeyiz illaki heryerde kotu sapik pislik var artik bizim cocuklugumuzdaki insanlar yok biz komsumuzun evlerinin bodrumuna gidip oyun oynardik simdi gonderebilirmiyiz hayir cunku korkuyoruz hukumet insanalrin guvenligini saglamasi lazim devir kotuyse onelmi arttiracaksin
Muharrem İnce, tüm başkan adayları ile görüştü. Selahattin Demirtaş’ta başkan adayı elbette onunla da görüşecek. Biz usülsüzlüklerin alâsını şu 16 yılda çok iyi gördük :) Siz kabullenmemek için herşeye ya photoshop ya da montaj diyorsunuz. 24 Haziran’dan sonra herşey ortaya çıkacak tabii şaibesiz bir seçim olursa :)Hahaha çok iyi ya
Muhalefet neyi kınadıysa misliyle yaşıyor ilahi adalet!
Erdoğan a yapılanlara montaj deyince söylemedikleri kalmıyor
ince terörist ile görüşür nezaket olur...
İnce’nin eşi selonun eşini ziyaret eder incelik olur...
Halkı ittirir yanlışlık olur...
Yanlış birşey söyleyince dili sürçmüş olur...
Sert konuşur ne var bunda Erdoğan da yaptı olur...
Usülsüzlük olur normal olur...
Olur da olur ince yapınca doğru Erdoğan yapınca yanlış olur
Hahaha çok iyi ya
Muhalefet neyi kınadıysa misliyle yaşıyor ilahi adalet!
Erdoğan a yapılanlara montaj deyince söylemedikleri kalmıyor
ince terörist ile görüşür nezaket olur...
İnce’nin eşi selonun eşini ziyaret eder incelik olur...
Halkı ittirir yanlışlık olur...
Yanlış birşey söyleyince dili sürçmüş olur...
Sert konuşur ne var bunda Erdoğan da yaptı olur...
Usülsüzlük olur normal olur...
Olur da olur ince yapınca doğru Erdoğan yapınca yanlış olur
Tabii kiBirşey rica edebilirmiyim ?
Yazı renginiz göz yoruyor değiştirebilirmisiniz acaba ?
Söylemeden geçemedim hamileliğine çok sevindim ,ne kadar çabaladığını biliyordum.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Erdoganada 16 yil sans verildi bunada sans verelim bence :)
Ne güzelmişBenim zamanımda seçmeliydi din dersi,hatta müzik ve resim dersleride seçmeliydi..
Ne güzelmiş
O zaman korkmadım.Amac ve niyete baktim ama çözüm sürecine inanmadım inanamadım desteklemedimde.Simdide korkmuyorum ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar.Bizim arslanlarimiz onların ağzını burnunu buker biiznilah .Ama bu resimler çekilirken bu adamların söylemleri barıştı. Sonra ne oldu arkadaşım söylemler ,yazmama gerek var mı ? Herneyse evet hataydı bunu kendi de kabul ediyor ve işin içinden sıyrılmıyor .Evet hata ettim diyor.Ha bu bi siyasetçi için mazaretmi tabiki hayır. Ama karşısındaki adaya bakınca benim nasıl ince taraftarı olmamı beklersin.Nasıl Erdoğanı desteklemeyim Sinope. inceye karşı ince bir güvenim dahi yok.
O Haburdan geçenlerin avukatlığını kim yaptı peki?
CHPgelen başkan yardımcılığını da yapan ,diğer milletvekili arkadaşlarıyla terörist cenazesine katılan Sezgin Tanrıkulu.
http://haberegider.com/teroristin-cenazesinde-aglayan-chpli-vekil-terore-karsi-birlik-mesaji-verdi/
Daha öncesine gidelim çözüm sürecine karşılık 1999seçiminde HDPye 20 militan verin bana diyen hangi parti?
Son olarak seçim bildirgesinden özerklikten bahseden kim?Bir solcu yazar olarak
https://odatv.com/chp-acilimlara-doymuyor-27051837.html
Bir daha beni alıntılamazsanız sevinirim .Zira beni küçük gören birine cevap yazma çabasına girmeyeceğim.
Çocuklara iyi dokunuş kötü dokunuş eğitimi diye bir video izlemiştim.. Bedenlerinin özel olduğunu öğretmek zorundayız cinsiyet gözetmeksizin.. İdam ödül bence.. Ömür boyu tecrit, af kapsamı dışında..Bir arkadaşımın kızına da ilkokul öğretmeni tacizde bulundu. Çocuk anlatıyor kucağına alıyor beni popoma birşey batıyor diye. Şoklara girdik Ben şimdi devlet okullarının hepsi aynı diyebilir miyim?
Evet kötü şeyler yaşanıyor ama tedbiri biz alacağız. Önceden de oluyordu herşey ama basın ve haber kanalı bu kadar yoktu. Kimse uğradığı tacizi tecavüzü anlatamıyordu ki. Kadınsan hele tecavüze de uğrasan o...u olan sendin. Şimdi herkes sosyal ortamda tv lerde çatır çatır hakkını savunuyor.
Bir de hükümet herkesin güvenliğini nasıl sağlayabilir ki? Dayısı yeğenine, babası kızına tecavüz ediyor. Devlet idam getirsin bence. En güzeli en temizi. Çocuk istismarı mı anında idam..
İdam geldiğinde bazıları tarafından kötüye kullanılabilir. En iyisi hadım + ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıÇocuklara iyi dokunuş kötü dokunuş eğitimi diye bir video izlemiştim.. Bedenlerinin özel olduğunu öğretmek zorundayız cinsiyet gözetmeksizin.. İdam ödül bence.. Ömür boyu tecrit, af kapsamı dışında..
Sen inceye güvenmem diyorsun ya işte ben de asla Erdoğana güvenemem... Defalarca kandırılan bir cumhurbaşkanına güvenemem... Bak ülkenin geldiği hale.....Sadece bir cezaevi ziyaretinnden terörist çıkarımı yaptıysan söylemleri barıştı diyen dağdan inen eli kanlı teröristler neydi? Bak ikisi arasındaki uçurum çok büyük... Sen ondan sonra kaç şehit verildiğini biliyor musun? Öcalana ve Barzaniye ne sözler verildiyse artık ondan sonra olmayınca sürekli öldürdüler... Terörist ile sözleşme yapılır mı ? Erdoğanın düştüğü duruma( yani barzani ve öcalandan bahsediyorum) İnce düşsün bir tan dahi oy verirsem insan değilim.. O kadar söylüyorum ... Eğer Erdoğanın yaptığını muharrem ince yapsın asla ve de asla oy vermem.. O habur rezaletinde sinirden ağlıyordum titreye titreye.... İkincisi yaşanmamalı... Eğer yaşanacaksa bunu Erdoğan yapar... Buna emşn ol.. Ve sen yine dönüp oy verirsin.. Ama ben muharreem inceye oy vermem böyle bir rezaletten sonra... O tam olarak bir rezaletti çünkü.. Rezalet.. Yüz karası... Asıl hainlik o idi.
tecrit dedim ya bende.. hadım da etmem hiç bile.. 4 duvar arasında kendini.... yavvv tövbe tövbe..İdam geldiğinde bazıları tarafından kötüye kullanılabilir. En iyisi hadım + ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Sürü psikolojisi tanımı bu cevabınızla cuk size oturduTabi sen referandumda oy kullanmadan önce 123. 124. ve 127. maddelere bakmadan sürü psikolojisi ile oyunu evetten yana kullandın. Sana anlatayım o maddeler özerk bölgeler, eyaletler kurma yetkisini dağıtarak içeriyor. CHP’nin seçim beyannamesinde özerlik görünce mi uyandın?
Çocuklara iyi dokunuş kötü dokunuş eğitimi diye bir video izlemiştim.. Bedenlerinin özel olduğunu öğretmek zorundayız cinsiyet gözetmeksizin.. İdam ödül bence.. Ömür boyu tecrit, af kapsamı dışında..
Ben size ithafen demedim zaten :) cinsel dürtülerini hissetmeyince daha da ağır olur onlar için. Tek başlarına olsalar bile kendilerini tatmin etmek ne yapabileceklerini biliyoruztecrit dedim ya bende.. hadım da etmem hiç bile.. 4 duvar arasında kendini.... yavvv tövbe tövbe..
Bebek konusunu biyolojik terimlerle anlatmayı deneyin en azından cevabını aldığı için tatmin olur :)Oğlumun gittiği okulda bu sene çok önem verildi rehberlik tarafından bu konuya . Çok güzel anlattılar çocuklara. Talep edilince yapılıyor demek ki okullarda.
Ama benim saf oğlum hiçbir şey anlamamış 10 yaşına geldi dün akşam bana diyor ki taciz ne demek anne Bebeği karnına nasıl koydular anne Hayırlısıyla biyoloji dersi başlasaydı da öğrenseydi
Valla canlarını yaksınlar da cayır cayır ,nasıl olursa olsun. Bu konuda merhamet gösteremeyeceğim Beter olsunlar.İdam geldiğinde bazıları tarafından kötüye kullanılabilir. En iyisi hadım + ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası