Evet cok enteresan gercektenBen dinsiz değilim yani ateist değilim çok şükür Müslümanım ama benim de dine bakış açım bambaşka :) Tüm dinler insanlara aynı şeyi emreder kısaca ahlaklı yaşamı , çalma , öldürme , yalan söyleme , zina etme gibi gibi ... Bu arada baba tarafım kara çarşaflı , anne tarafım tesettürlü , mutahasıp bir aile yetişmiş , küçük yaşlarda Kuran öğrenmiş , dinler tarihi hakkında çok fazla okuyup araştırmış bir insan olarak hayat görüşüm Milana sana yakın nedense :))))))))
nasıl ki siz memleket daha kötü olamaz diyorsunuz ben de daha kötü olabilir diyorum ve göze alamıyorum
nasıl ki siz Erdoğan gitsin diye kim olursa olsun diyorsunuz, ben de diyorum ki bunlar olacağına Erdoğan gitmesin
bu sistemi getiren hükümet, ilk deneyimi yaşatsın
fakat bu akp politikasını körü körüne desteklediğim anlamına gelmiyor
seçeneklerin hepsi kötü, kötünün iyisini seçiyorum olarak bakıyorum
evet akp'yi destekler gibi yazıyorum, neden çünkü herkes sadece olumsuz tarafları yazıyor
ama biri de çıkıp sadece akp'nin olumlu yanları yazsa, ona da şu şu şöyle değil mi diye olumsuz tarafları yazarım
o zaman onlar da der ki sen chp'lisin
İnşallah bir gün onu da yaparız , ben de seni tanımayı çok isterimEvet cok enteresan gercekten
Seninle karsilikli kahve icip sohbet etmeyi cok isterdim
CHP li olmamama rağmen ,CHP nin başında Muharrem İnce olmasını tercih ederdim.Senelerdir Kılıçdaroğlu muhalifliği yapıyordu,genel başkanlığa layık görülmeyip CB adayı yapıldı.Bana göre saf dışı kalacak seçimden sonra.Sanki nasıl diyeyim dinlerken siyasetçi gibi değil de ,komşu amcaymış ,akrabaymış gibi,halktan biriymiş gibi duruyor.Ama dediğim gibi başarılı olacağını sanmıyorum.Milana,e
Muharrem İnce'ye birşey iletmeye gerek yok, insanların örtüsüne yasak getirirse önce annesinden tepki alır.
Buyurun Muharrem İnce'nin annesi ve rahmetlik babası.
Eki Görüntüle 2145425
Bende geleyim mi ?İnşallah bir gün onu da yaparız , ben de seni tanımayı çok isterim
Valla arada bakiyorum.. ama soyledigimde yanlis birsey yok zatenAma konunun gidisatini takip etmeyip aradan bir cumleye takiliyorsun
Onceki mesajlarimi da okumak ister misin?
Herkesin görüşü farklı ben Hdpyi destekliyorum Selahattin Demirtaşı çok seviyorum kürtüm gurur duyuyorum saklamıyorum gizlemiyorum.
Evet daglara cikip Mehmetcigimizi yillarca sehit eden bu alcaklara sanirim icten ice malum parti gibi burdaki bircok kisinin de sempatisi var.su an aday gosterilen sahis Demirtas i ziyaret edince belki de "evet aranilan lider" bu demistirsiniz.olanlara at gozlugu ve suru psikilojisi olarak bakmaysn biri olarak ben hic sasirmadim.chp artik eski chp degil ve zihniyeti cok net belli.uzuluyorum ki insanlar bunlara gozunu yumup ezbere devam ediyorlar.farkli haber kanallari, yazarlar ve farkli tartisma ortamlari oneriyirum herkese
CHP li olmamama rağmen ,CHP nin başında Muharrem İnce olmasını tercih ederdim.Senelerdir Kılıçdaroğlu muhalifliği yapıyordu,genel başkanlığa layık görülmeyip CB adayı yapıldı.Bana göre saf dışı kalacak seçimden sonra.Sanki nasıl diyeyim dinlerken siyasetçi gibi değil de ,komşu amcaymış ,akrabaymış gibi,halktan biriymiş gibi duruyor.Ama dediğim gibi başarılı olacağını sanmıyorum.
Tabi ki gelBende geleyim mi ?
Neden din önemli din demeyelim de ideoloji herkes kendi ideolojisine yakın insana oy verir Türkiye'de geçmişten beri bu böyle çünkü neyazikki gerçek demokrasi yok keşke olsa ama yok umarım bir gün olur ben göremeden de çocuklarım görür eğer gerçekten demokrasi olsa seçilecek kişinin neye inandığı kimsenin umrunda olmaz şahsen benim hiç umrumda olmaz isterse patatese yapsın tövbe estağfurullah yada ne biliyor ineğe yada dinsiz olsun gerçek demokrasi olsa bilirim ki herkese eşit mesafede duracak o kişi ama Burda işler böyle gitmiyor başa geçen suyu kendi tarafına akıtıyor toplum mühendisliğine kalkışıyor yalaka ve çıkar tayfasından eklersek tam bir cümbüş Allah sonumuzu hayir eylesinBir dinsiz olarak hic ustume alinmadim :)
Cok guzel ifade ettiniz bence
işlerine gelmiyo abla çünkü onlar için vatan önemli olsa aynı adama oy vermezler
O yuzden laiklik denen bir olgu var zatenNeden din önemli din demeyelim de ideoloji herkes kendi ideolojisine yakın insana oy verir Türkiye'de geçmişten beri bu böyle çünkü neyazikki gerçek demokrasi yok keşke olsa ama yok umarım bir gün olur ben göremeden de çocuklarım görür eğer gerçekten demokrasi olsa seçilecek kişinin neye inandığı kimsenin umrunda olmaz şahsen benim hiç umrumda olmaz isterse patatese yapsın tövbe estağfurullah yada ne biliyor ineğe yada dinsiz olsun gerçek demokrasi olsa bilirim ki herkese eşit mesafede duracak o kişi ama Burda işler böyle gitmiyor başa geçen suyu kendi tarafına akıtıyor toplum mühendisliğine kalkışıyor yalaka ve çıkar tayfasından eklersek tam bir cümbüş Allah sonumuzu hayir eylesin
Pardon canın sizin alıntı yaptığınız kısma cevaptır o kısım cikmamisNeden din önemli din demeyelim de ideoloji herkes kendi ideolojisine yakın insana oy verir Türkiye'de geçmişten beri bu böyle çünkü neyazikki gerçek demokrasi yok keşke olsa ama yok umarım bir gün olur ben göremeden de çocuklarım görür eğer gerçekten demokrasi olsa seçilecek kişinin neye inandığı kimsenin umrunda olmaz şahsen benim hiç umrumda olmaz isterse patatese yapsın tövbe estağfurullah yada ne biliyor ineğe yada dinsiz olsun gerçek demokrasi olsa bilirim ki herkese eşit mesafede duracak o kişi ama Burda işler böyle gitmiyor başa geçen suyu kendi tarafına akıtıyor toplum mühendisliğine kalkışıyor yalaka ve çıkar tayfasından eklersek tam bir cümbüş Allah sonumuzu hayir eylesin
Bu laflara inanmiyorum ben, acik acik boyle soylediklerinin videosu var mi?
Evet sayın seyirciler Selahattin sevenler pusuda bekliyormuş ,ışığı gören geliyor
Benim aklım almıyor sevilmesini,ama Kazen kızıyor o yüzden tıp
Şunu buraya bırakayım da bi bakın yıllarca Mehmetçiğimizi şehit edenler devlet eliyle nasıl geldi
Kız mıdır kadın mıdır bilemem.
gerisini de bi zahmet sen araştır