Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Evet cok enteresan gercekten
Seninle karsilikli kahve icip sohbet etmeyi cok isterdim

Olumlu yanı birken olumsuz yanı bini aşınca artık olumlu yanının bir kıymeti kalmıyor.

Milana,e
Muharrem İnce'ye birşey iletmeye gerek yok, insanların örtüsüne yasak getirirse önce annesinden tepki alır.
Buyurun Muharrem İnce'nin annesi ve rahmetlik babası.
Eki Görüntüle 2145425
CHP li olmamama rağmen ,CHP nin başında Muharrem İnce olmasını tercih ederdim.Senelerdir Kılıçdaroğlu muhalifliği yapıyordu,genel başkanlığa layık görülmeyip CB adayı yapıldı.Bana göre saf dışı kalacak seçimden sonra.Sanki nasıl diyeyim dinlerken siyasetçi gibi değil de ,komşu amcaymış ,akrabaymış gibi,halktan biriymiş gibi duruyor.Ama dediğim gibi başarılı olacağını sanmıyorum.

Şunu buraya bırakayım da bi bakın yıllarca Mehmetçiğimizi şehit edenler devlet eliyle nasıl geldi

Siyasetçi zaten halktan biridir, öyle olmalıdır, siyasetçiler üstün ırk değil ki, Sayın Erdoğan halktan biri diye seçilmedi mi?

Meral Akşener'de cesurca davrandı, parti liderliğini riske atarak ben de varım dedi, ben bu seçimlerde şahsen çok kararlı ve cesur buldum adayları, zira siyaset koltuğundan vazgeçmek uğruna elini taşın altına koymak az birşey değildir, sırf bu yüzden bile takdir ediyorum, ilk turun ateşli geçeceğini düşünüyorum, yolları açık olsun.

Bir dinsiz olarak hic ustume alinmadim :)
Cok guzel ifade ettiniz bence
Neden din önemli din demeyelim de ideoloji herkes kendi ideolojisine yakın insana oy verir Türkiye'de geçmişten beri bu böyle çünkü neyazikki gerçek demokrasi yok keşke olsa ama yok umarım bir gün olur ben göremeden de çocuklarım görür eğer gerçekten demokrasi olsa seçilecek kişinin neye inandığı kimsenin umrunda olmaz şahsen benim hiç umrumda olmaz isterse patatese yapsın tövbe estağfurullah yada ne biliyor ineğe yada dinsiz olsun gerçek demokrasi olsa bilirim ki herkese eşit mesafede duracak o kişi ama Burda işler böyle gitmiyor başa geçen suyu kendi tarafına akıtıyor toplum mühendisliğine kalkışıyor yalaka ve çıkar tayfasından eklersek tam bir cümbüş Allah sonumuzu hayir eylesin

Evet sayın seyirciler Selahattin sevenler pusuda bekliyormuş ,ışığı gören geliyor
Benim aklım almıyor sevilmesini,ama Kazen kızıyor o yüzden tıp

O yuzden laiklik denen bir olgu var zaten
Din ile devlet islerinin birbirinden ayrilmasi
Teoride laik pratikte laik olmayan bir ulkeyiz

Pardon canın sizin alıntı yaptığınız kısma cevaptır o kısım cikmamis

Evet sayın seyirciler Selahattin sevenler pusuda bekliyormuş ,ışığı gören geliyor
Benim aklım almıyor sevilmesini,ama Kazen kızıyor o yüzden tıp

Bende onca şeye rağmen RTE nin sevilmesini aklım almıyor
Kılıçdaroğlu nu sevmeyin CHP okadar oy almasını aklım almıyor
Meral Akşener Dün girmedi siysete. Çiller döneminden biliriz kendisini ama ne kaadar seveni varmış aklım almıyor
Devlet bahçeli MHP yok etti tabanı ile çelişiyor bir önceki sevimde CHP ittifak oldu olmadı şimdi AKP ile hala oy alıyor aklım almıyor.
demekki neymiş herkes kendi ideolisinin savaşını veriyor. Güçlü olan güçsüzü eziyor bende şuan için ezilene sempati duyuyorum okadar. ezilmese de gerçek niyeti belli etse belki ozaman sevmeyeceğim.Yıllarca mecliste yer bulamayan Kürt temsilcilere mecliste yer almasını ümit ediyorum. Hoş bu sistemde tek adam rejiminde meclis de ne ola?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…