O kisi hdp yi desteklemedi apoyu destekledi kac tane yazisi var, okuman varsaBen propaganda felan yapmadım ama burda biri Hdpyi destekliyor diye terorist muammelesi goruyorsa buna karışırım işte
herkes sakin sen celalleniyosunYa sizene kim kimi destekliyorsa sandık başında dur ona oy veremezsin mi diyecekler biraz sakin olun burda yorum yaparak kimsenin aklındakini değiştiremezsiniz
İşte böyle böyle kendinizden nefret ettiriyorsunuzHerkesin görüşü farklı ben Hdpyi destekliyorum Selahattin Demirtaşı çok seviyorum kürtüm gurur duyuyorum saklamıyorum gizlemiyorum.
Asker çocuğu olarak senin gibiler için aman banane diyemiyorum daha çok şey söylerimde uzayda kaybolurYa sizene kim kimi destekliyorsa sandık başında dur ona oy veremezsin mi diyecekler biraz sakin olun burda yorum yaparak kimsenin aklındakini değiştiremezsiniz
Ne oluru bilmiyorum ama olması gereken CHP ve İYİ parti tek adayı desteklemeli...Bu arada seçim ikinci tura giderse neler olur çok merak ediyorum ....
Tamam abla :))Asker çocuğu olarak senin gibiler için aman banane diyemiyorum daha çok şey söylerimde uzayda kaybolur
Kararmış zihniyetlerde karşılık bulması imkansız
Yada kırmızımı deseydim
Kan kırmızısı
Iste budurMilana,
Muharrem İnce'ye birşey iletmeye gerek yok, insanların örtüsüne yasak getirirse önce annesinden tepki alır.
Buyurun Muharrem İnce'nin annesi ve rahmetlik babası.
Eki Görüntüle 2145425
Ama konunun gidisatini takip etmeyip aradan bir cumleye takiliyorsunSuan boyle diyebiliyoruz ne guzelki.. bi 20 yil once kapalilar boyle diyemiyodu mesela
Bir dinsiz olarak hic ustume alinmadim :)Aynen ahiretlerini düşündükleri kadar keşke ülkelerini düşünseler bazılarına soruyorum neden diye ee türban artık serbest yahu dinle türbanla ülke mi yönetilir oy mu verilir iranı görüyoruz bende kapalıyım ama bıktıryolar sanki tayyipten önce hepimiz dinsizdik (burda dine mensup olmayan varsa sözüm meclisten dışarı affola ) o gelince müslüman olduk bıktım şu kafalarından
Tamam abla :))
Boyun uzadımı?Tamam abla :))
teşekkür ederim gene diyorum sözüm meclisten dışarıBir dinsiz olarak hic ustume alinmadim :)
Cok guzel ifade ettiniz bence
Ayrıca belirteyim, Anne İnce günlük hayatında şalvar giyen, örtüsünü çenesinin altında kıvırıp sedirde oturan anneanneler vardır ya öyle bir hanım, yani kendi halinde yurdum annelerinden, hazır Anneler günü de geliyor, tüm Annelerin, anne olmak isteyen, yüreğinden anne şefkati taşıyan kadınların Anneler günü kutlu olsun
Herkesin görüşü farklı ben Hdpyi destekliyorum Selahattin Demirtaşı çok seviyorum kürtüm gurur duyuyorum saklamıyorum gizlemiyorum.
Ben dinsiz değilim yani ateist değilim çok şükür Müslümanım ama benim de dine bakış açım bambaşka :) Tüm dinler insanlara aynı şeyi emreder kısaca ahlaklı yaşamı , çalma , öldürme , yalan söyleme , zina etme gibi gibi ... Bu arada baba tarafım kara çarşaflı , anne tarafım tesettürlü , mutahasıp bir aile yetişmiş , küçük yaşlarda Kuran öğrenmiş , dinler tarihi hakkında çok fazla okuyup araştırmış bir insan olarak hayat görüşüm Milana sana yakın nedense :))))))))Bir dinsiz olarak hic ustume alinmadim :)
Cok guzel ifade ettiniz bence
Buda bazılarına cevap olsun. Teşekkürler :)Bu söylemde site kuralları dahilinde hiç bir problem bulunmamaktadır. Ayrıca Demirtaş henüz PKK söyleminden veya başka bir söyleminden dolayı hukuk kuralları içerisinde ceza almamıştır. Ceza yemediği gibi kanunlar içinde Başkan adaylığı kabul edilmiştir. Yani sizin kadar sicili temizdir.
Sizin gibi düşünmeyeni lütfen ötekileştirmeyin. İYİ partiye oy vereni fetöcü, HDP'ye oy vereni pkk lı, AKP'ye oy vereni dinci, CHP'ye oy vereni dinsiz kabul eden zihniyet faşist bir zihniyettir.
Seninde anneler gunun kutlu olsun tatlimAyrıca belirteyim, Anne İnce günlük hayatında şalvar giyen, örtüsünü çenesinin altında kıvırıp sedirde oturan anneanneler vardır ya öyle bir hanım, yani kendi halinde yurdum annelerinden, hazır Anneler günü de geliyor, tüm Annelerin, anne olmak isteyen, yüreğinden anne şefkati taşıyan kadınların Anneler günü kutlu olsun
hayır demek istediğim "belediye başkanı seçilememiş" demek çok indirgemek oldu, bu adamın türlü vasıfları var
düşük profilli tabirini kendi lideri değil bir milletvekili söyledi ve çok tepki aldı
başbakanlık seçiminde seçilen tek başına lider değildir, eğer öyle olsaydı bir çok insan Kılıçtaroğlu'nu sevmiyorum ama chp Atatürk'ün partisi diye oy vermezdi
"Söylediğinz gibi İnce'yi parti başkanı yapmayan parti halka sorulsa İnce çoktaaan parti başkanı
olmuştu." işte bu ne kadar kötü.
neden eğitim sistemini TEOG'la sınırlandırıyorsunuz ki? en basiti dayağın haddi hesabı yoktu, her okulda, her sınıf seviyesinde vardı (ki ben en iyi özel okullardan birinde okudum, ona rağmen vardı). bu da eğitim sisteminin bir parçası değil mi mesela? değişik değişik puanlama sistemleri vardı mesela vs vs