Normal yani Selo ziyareti size gore..ulkede selo yu ziyaret edenin zaten kalmamasi daha hayirli degil mi? Siz ne dediginizin farkinda misiniz
Bir de Atatürk havalimanına Barzani bayrağını galiba ben dikmiştim
CHP li olmamama rağmen ,CHP nin başında Muharrem İnce olmasını tercih ederdim.Senelerdir Kılıçdaroğlu muhalifliği yapıyordu,genel başkanlığa layık görülmeyip CB adayı yapıldı.Bana göre saf dışı kalacak seçimden sonra.Sanki nasıl diyeyim dinlerken siyasetçi gibi değil de ,komşu amcaymış ,akrabaymış gibi,halktan biriymiş gibi duruyor.Ama dediğim gibi başarılı olacağını sanmıyorum.
Siyasetçi zaten halktan biridir, öyle olmalıdır, siyasetçiler üstün ırk değil ki, Sayın Erdoğan halktan biri diye seçilmedi mi?
Meral Akşener'de cesurca davrandı, parti liderliğini riske atarak ben de varım dedi, ben bu seçimlerde şahsen çok kararlı ve cesur buldum adayları, zira siyaset koltuğundan vazgeçmek uğruna elini taşın altına koymak az birşey değildir, sırf bu yüzden bile takdir ediyorum, ilk turun ateşli geçeceğini düşünüyorum, yolları açık olsun.
Bunu keles ablada gosterdi baska bise gosterKız mıdır kadın mıdır bilemem.
gerisini de bi zahmet sen araştır
Kusura bakmada ablam, sacma sapan eylem yapmak adina polise vuruyosa siddet uyguluyosa kadin madin dinlemezdim ben polis olsam.. kimse kusura bakmasin..
Bunda hemfikiriz, Kılıçdaroğlu için eleştirel bir yazım var topikte, parti seçmenlerinin de en azından benim kulak misafiri olduğum konuşmalarında Kılıçdaroğlu hala parti başkanı diye kızanlar var, gitmesini isteyenler mevcut, bugün Muharrem İnce CHP de parti başkanı olsun mu diye sorulsa seçmen evet olsun diyecektir, partide göz dolduran Özgür Özel, Muharrem İnce gibi adamlar sahip çıkılması gereken şahsiyetler, Emine Ülker Tarhan, Aylin Nazlıaka gibi bertaraf edilmeye çalışılmamalı.CHP başkanlığına layık görme ama Başkan adayı yap ! İşte bu çelişkiler CHP seçmenini dağıtıyor
Yaw daha once videoyu koyanla tartistik konustuk tekrar etmiyelim bosuna. Basja videolar varsa alalim yoksa bos verBurada eylemi tartışmıyoruz.Haklı haksız geç orayı.
Burada konu kadını tanımlama şekli.
Dimi 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar.
Peki hangi ülkeyi? Türkiye'yi.
16 yıl önce develüasyon pençesinde olan ekonomik kriz ile boğuşmakta olan ve bu vaziyette devraldıkları bir Türkiye.
Batısında kendinden başka zerre bişey düşünmeyen geçmişte ve şimdi sömürmekte olduğu ülkeler ve toplumlar sayesinde refah içinde yaşayan medeni! bir avrupa ile komşu olan Türkiye.
ve bu avrupanın yıllardır kriz ile boğuşan ve üyesi olduğu sömürücü avrupa olmasa üç gün dahi krize dayanamayacak bir ülke olan ama Türkiye'ye düşmanlıkta her fırsatı değerlendiren yunanistan ile sınır komşusu olan bir Türkiye.
Kuzeyinde dünyanın en büyük askeri devleti olan ve sürekli bir dünya savaşı çıkarma ihtimali olan bir rusya ile komşu olan bir Türkiye.
Güneyde iç savaş halinde bir suriye ve üzerinde tarih boyunca her zaman bir egemenlik savaşı olmuş bir Akdeniz coğrafyası bulunan Türkiye.
Doğusunu ise saymama gerek yok, zira kafanızı doğuya çevirdiğiniz an ortadoğuda akan kanın yüzünüze sıçramama ihtimali zaten yok. Ve buna komşu olan bir Türkiye.
Terör ile mücadele eden bir Türkiye. Ve bu örgütler sizinde çok iyi bildiğiniz üzere alenen batı tarafından finanse ediliyor.
Arap baharı adı altında bütün komşuları tarumar edilmiş ve bu "baharın" kendisine sıçramamış olması mucize olan bir Türkiye. Ki denediler çokça ama başaramadılar.
İçten yediğimiz darbeleri saymıyorum bile...
Şimdi ben bu lafı aslında sevmem ama hani 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar diyenlerede bekara karı boşamak kolay demektende kendimi alamıyorum.
Gerisini siz hesap edin.
Ha ben bazı şikayetçi değilmiyim? Elbette şikayetçiyim ve burda saymaya kalksam dinlemekten başınız ağrır. Ama kolay değil ülke yönetmek. Özellikle vu coğrafyada elinde ateş tutmak gibi bişey.
Biraz bunu takdir etmek lazım değil mi ..
Abla ben bayan kadin lafinada takilmam mesela.. takilmiyorum boyle seylere pek. Yani ben konusmada bekledimki acaip birsey soylesin ama videoda bi gariplik yok bana gore
Yaw daha once videoyu koyanla tartistik konustuk tekrar etmiyelim bosuna. Basja videolar varsa alalim yoksa bos ver
layık görmemek değil.chp deki delegelerin tercihi. ikisi farklı şey. demokrasi oldugu için aday olabiliyor onu düşünün! diğer tarafta tek cümleyle seçilmiş başbakanın istifası var, izmir büyükşehiri kazanamayanın başbakan olması var...CHP başkanlığına layık görme ama Başkan adayı yap ! İşte bu çelişkiler CHP seçmenini dağıtıyor
1212
Demirtaşı bende seviyorum Kürt Değilim ama bütün kürtleri seviyorum burdan selam olsun
Bence degilAnlamamakta ısrarcısın.Kadın- bayan denebilir, denmesinde bir hakaret , sakınca yoktur.
Sorun kadın mıdır kızmıdır bilmem demesinde.Bu aşağılama
layık görmemek değil.chp deki delegelerin tercihi. ikisi farklı şey. demokrasi oldugu için aday olabiliyor onu düşünün! diğer tarafta tek cümleyle seçilmiş başbakanın istifası var, izmir büyükşehiri kazanamayanın başbakan olması var...
Iki yazi koymussunuz bu sunu dedi bunu dedi videolu gosterin. Herkes caps yapiyo bu zor degil. Arastirin arastirin, iddia ediyosan gosterirsin yani. Kaldiki bi video gosterdiniz ok, ben sorun olarak gormuyorum kadin kiz demesini. Burda bazi chp ciler yuzunden bence bazilari gidip inadina akp ye oy verecek :)Bi zahmet kendin araştir oku seyret gör.
Tek bir mağduriyet değil de insanlarda o günlere dönme korkusu var. İnsanlarin oy vermesi için o zihniyetin değiştiğine ikna olması gerekiyor. Bunun yolu nedir ben de bilmiyorum ama kesinlikle ak parti'nin bu kadar parlamasinin sebebi o günlere dönme korkusu.
Size bişey anlatayım. 2013te akp ile fetonun arasının bozulduğu zamanlar o zaman ben üni de öğrenciydim. Konuşuyorduk bu konu hakkında sonra kapalı bir arkadaşım (ki o sırada derse gireceğiz hoca gelmek üzere) konuşurken ağlamaya başladı. Bu fetoculer yüzünden akp gidecek sonra yine bize başımızı actiracaklar diye. Belki sizin arkadaş çevreniz farklıdır diye anlatıyorum. Çoğu kişinin bakış açısı bu.
Yalnız atladığınız bir şey var Selahattin Demirtaş ı veya HDP yi bütün Kürtler desteklemiyor. doğu illerine göre HDP nin oy dağılımına bakarsanız görürsünüz
Şehitlerimizin kemiklerinin sızladığı gündü maalesef..
Zafer işareti yapan parmaklarınız kırılsın umarım...
Sahi HDP yi meclise kim sokmuştu , kusura bakmayın malum yaşım 40 oldu Alzehemir oldum galiba