Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

CHP başkanlığına layık görme ama Başkan adayı yap ! İşte bu çelişkiler CHP seçmenini dağıtıyor

CHP başkanlığına layık görme ama Başkan adayı yap ! İşte bu çelişkiler CHP seçmenini dağıtıyor
Bunda hemfikiriz, Kılıçdaroğlu için eleştirel bir yazım var topikte, parti seçmenlerinin de en azından benim kulak misafiri olduğum konuşmalarında Kılıçdaroğlu hala parti başkanı diye kızanlar var, gitmesini isteyenler mevcut, bugün Muharrem İnce CHP de parti başkanı olsun mu diye sorulsa seçmen evet olsun diyecektir, partide göz dolduran Özgür Özel, Muharrem İnce gibi adamlar sahip çıkılması gereken şahsiyetler, Emine Ülker Tarhan, Aylin Nazlıaka gibi bertaraf edilmeye çalışılmamalı.

Burada eylemi tartışmıyoruz.Haklı haksız geç orayı.

Burada konu kadını tanımlama şekli.
Yaw daha once videoyu koyanla tartistik konustuk tekrar etmiyelim bosuna. Basja videolar varsa alalim yoksa bos ver

16 yıl önceki dolar ve euro ile şimdikini bir kıyasla. 16 yıl önceki mazot alımıyla da..çevrene iyi bak aşırı zengin ve aşırı fakirlerdeki artışa da odaklan! 2001 ekonomik krizinde fabrikaları satmaya kıyamayan rahmetli bülent eceviti düşün! 1 dolar 1.30 tl iken yazar kasa fırlatan esnafta, 1 dolar 4.30 tl iken korkudan sesini çıkaramayan esnafa geldi bu ülke...şimdi elimizde fabrika kaldı mı onu da...satacak bir şey var mı ülkede? kaldı ki ben size vaadini sordum siz tipik troller gibi adamlar çalışıyor ama diye cevap verdiniz...nedir vaat? 16 yıldır önünde hiç bir engel olmadığı halde isteyip de yapılamayan şeyler nedirr? 40 yaşına geldim ülkemde hiç bir zaman bu kadar kutuplaşma görmedim, duymadım! insanlar birbirlerine nefretle bakıyorlar! azıcık gözünüzün önündeki perdeyi çekin, kaldırın. yenilik iyidir...

Abla ben bayan kadin lafinada takilmam mesela.. takilmiyorum boyle seylere pek. Yani ben konusmada bekledimki acaip birsey soylesin ama videoda bi gariplik yok bana gore

Anlamamakta ısrarcısın.Kadın- bayan denebilir, denmesinde bir hakaret , sakınca yoktur.

Sorun kadın mıdır kızmıdır bilmem demesinde.Bu aşağılama

layık görmemek değil.chp deki delegelerin tercihi. ikisi farklı şey. demokrasi oldugu için aday olabiliyor onu düşünün! diğer tarafta tek cümleyle seçilmiş başbakanın istifası var, izmir büyükşehiri kazanamayanın başbakan olması var...

1212

Demirtaşı bende seviyorum Kürt Değilim ama bütün kürtleri seviyorum burdan selam olsun

Yalnız atladığınız bir şey var Selahattin Demirtaş ı veya HDP yi bütün Kürtler desteklemiyor. doğu illerine göre HDP nin oy dağılımına bakarsanız görürsünüz

O halde şöyle diyelim delegeler layık görmemiş....

Bi zahmet kendin araştir oku seyret gör.
Iki yazi koymussunuz bu sunu dedi bunu dedi videolu gosterin. Herkes caps yapiyo bu zor degil. Arastirin arastirin, iddia ediyosan gosterirsin yani. Kaldiki bi video gosterdiniz ok, ben sorun olarak gormuyorum kadin kiz demesini. Burda bazi chp ciler yuzunden bence bazilari gidip inadina akp ye oy verecek :)

Türban meselesi büyük hatadır ve bence bugün bunun herkes farkında.Artık kimse kimsenin türbanına

karışmaz.AKP olmasada durum bu noktaya gelecekti zaten.Dünya değişiyor.Özgürlüklerin önemi

ön plana çıkıyor.Arkadaşınız ağlamasın boşuna.

Şehitlerimizin kemiklerinin sızladığı gündü maalesef..
Zafer işareti yapan parmaklarınız kırılsın umarım...

Daha önce “terörle müzakere edilmez, terörle mücadele edilir” dediğimizde bizlere burdan birileri, daha şehit haberleri gelmeyecek diye üzülüyonuz, sizi ölü seviciler diyorlardı.
Bugünde sabahdan beri hdp lilerin hepsini terörist ilan ediyorlar...
Vaayy ümmet, tüm hızıyla dönmeye devam ediyor:)))
Çünkü ozaman izledikleri a haber öyle masal anlatıyordu şimdi böyle...

Şu bir gerçek, Kürtleri hdp temsil ediyor ve her hdp ye oy veren pkk değildir kanımca. Pkk dan nefret eden kürtler tanırım.
Kaldıkı Demirtaş cezaevinde ve hakkında acılan iddaname “çözüm sürecinde yaptığı bir konuşmadan “ dolayı diye okudum. Yani ozaman şak şak dedikleri şeye, işleri bitince bugün terör diyorlar...

Ama heran serbest kalabilir! Başkan olmak için bir zamanlar hdp yi kürt açılımı diye kullandılar şak şak , olmadı mhp ye gectiler şak şak, oda olmazsa heran yine hdp li olup terörist dedikleri Demirtaş serbest bırakabilirler!

Bence bu kürt sorunu çözülmüycek birşey değil. Siyasete alet etmek, birkesimden oy koparabilmak için çözülmeyen, netice de gencecik delikanlıların en güzel çağlarında feda edildiği berbat bir siyasi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…