- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Tıbbi Müstahzarlar Kanununa muhalefetten yargılanacak olan, usulsüz ilaç tanıtımı yaptığı iddia edilen Maranki şimdi de siyasete el atıp tehdit mi etmeye başlamış?
Sabah sabah küfür ettirdin bana yüksek sesle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıbbi Müstahzarlar Kanununa muhalefetten yargılanacak olan, usulsüz ilaç tanıtımı yaptığı iddia edilen Maranki şimdi de siyasete el atıp tehdit mi etmeye başlamış?
Akşam canlı seyrettim programıEki Görüntüle 2150081
İstediğim tam olarak budur. Ülkede 10 milyon mülteci var. Dünya'nın enayisi biz miyiz ? Diğer "müslüman" ülkeler niye hiçbirini kabul etmedi. Bide onlarla birleşmekten gurur duyuyorsunuz. Onlar birbirlerini mahvediyor. Bizi denk getirirseler bi kaşık suda boğarlar. Birinci Dünya Savaşı'nda bize yaptıklarını unutmadık. Onlar benim kardeşim falan asla değildir
Ayyyy içim şişti. Kadın Bilal Erdoğan la işbirliği yapıyor demedi. Türk hükümeti ile dedi.
Hatırlarsanız mecliste önerge verdi Chp. İsrail ile yapılan ticari anlaşmalar iptal edilsin diye. Ve Akp oyları ile önerge red edilmedi mi geçen hafta..?
Okuduğunuzu bari anlasanız...
Nasıl bir refleks güdü anlamıyorum ki ..
Ayrıca TEKNİK olarak Bilal Erdoğan uluslararası platformlarda resmi işbirliği yapacak yetkinlikte biri mi ?
Sadece ticaret yapar onlar....
Bilal Erdoğan Yazısını Bir tek ben mi görüyorum yani şimdi?
Devletler arası antlaşma yapmanın neresi yanlış?
Ticaret yapmak ayrı bir şeydir.
Ama Ticaret yapıyorum diyerek, o ülkenin yaptığı zulmü görmemek ayrı bir şeydir!
Medineliler ile Mekkeliler birbirleriyle savaş halindeler di, ama Aynı zamanda da, ticaret yapıyorlardı.
Bende izledim...Akşam canlı seyrettim programı
Kızılay mıyız biz dedi
Ben de izledim Tam gönlümdeki aday. Kendi halkını koruyacağı güvenini veriyo insanaAkşam canlı seyrettim programı
Kızılay mıyız biz dedi
Ya hele nükleer santral ile ilgili konuşurken "Benim bitirme tezim nükleer santraller "diyince hepsinin bi yutkunmasıBende izledim...
Hande'nin suratı ateşi görünce eriyen leğen gibi şekilden şekile girdi. Hiç gözümden kaçmadı... saygısızzz...
Meydan gazeteci diye bunlara kaldı..
Moserator kız da hayranlığını saklayamadı... işinden gücünden olmasa bari
Köşeye sıkışınca hep peygamber hayatından örnek veriyor gören de sevdiği insan mütevazi yaşıyor sanacak
Tam çevir kaz yanmasın.Ucunda para varsa herşeye bir kılıf uyduruyorsunuz.
Peygamber efendimiz bir hurmayla oruç açarmış Reisleri 4 çeşit tatlıyla (o da bizim bildiğimiz?)açıyor.Köşeye sıkışınca hep peygamber hayatından örnek veriyor gören de sevdiği insan mütevazi yaşıyor sanacak
Aynen. Karşılaştırmak mümkün değil. Peygamber kendinden olmayanı dışlanmış mı hakaret etmiş mi kötü davranmış mı. Ama ticarete gelince peygamber ticaretiPeygamber efendimiz bir hurmayla oruç açarmış Reisleri 4 çeşit tatlıyla (o da bizim bildiğimiz?)açıyor.
Bilal Erdoğan Yazısını Bir tek ben mi görüyorum yani şimdi?
Devletler arası antlaşma yapmanın neresi yanlış?
Ticaret yapmak ayrı bir şeydir.
Ama Ticaret yapıyorum diyerek, o ülkenin yaptığı zulmü görmemek ayrı bir şeydir!
Medineliler ile Mekkeliler birbirleriyle savaş halindeler di, ama Aynı zamanda da, ticaret yapıyorlardı.