Merhaba ben 24 haftaya uyumlu olarak 28+5 de ters akim nedeni ile doğum yaptım acil olarak ama bebegimde gelisim geriliği olduğu için beslenemedi bi süre sadece haftasını ilerletebildik ciğer geliştiricileri tamamlandı 3 tane ama ufak kalmış boyu 28 cm doğduğunda 560 gr a kadar düştü 8 gün oldu doğalı hala 560 gr 10 gr gidip geri geliyor sadece ilk günler almamasi normal mi bide şu ana kadar kalp veya organlarında bi sorun çıkmadı genel muayenlerinde ne zaman bebeğim kilo almaya başlar 4 ml süt ile besleniyor beni neler bekliyor bundan sonra lütfen cevap verebilir misiniz
Ne zaman kilo almaya başlar bu gibi bebekler sağlığında bi sorun varsa ne zaman belli olur kac gün içinde cikar küves ten ben psikolojik olarak çok bitkinim ama sütüm olsun diye dayanmaya çalışıyorum sadece lütfen görün mesajımı şimdiden teşekkür ederim
Ne zaman kilo almaya başlar bu gibi bebekler sağlığında bi sorun varsa ne zaman belli olur kac gün içinde cikar küves ten ben psikolojik olarak çok bitkinim ama sütüm olsun diye dayanmaya çalışıyorum sadece lütfen görün mesajımı şimdiden teşekkür ederim