Çok sağolun dünden beri çok stres yaptım ondandır belki inşaAllahnormalden az hareket ediyorsa stresten olabilir. zaten doktor bir şey olsa söylerdi.
Baya çikolata yedim aynı maalesefTatlı bir şeyler yeyin bebek hareketlenecektir.
Çok stres yaptım dünden beri ağlayarak doktora gittim strestendir inşaAllah çünkü kanamam falanda olmadı şükürKonuya girerken doktora gitmeyi önerecektim ama çok şükür gitmişsiniz acaba çok korktuğumuz için mi hareket etmiyor çünkü sizin hisseniz bebeği mutlaka etkiliyordur
Senin hormonların bebeği de etkiliyor, korkuyla kalakalmıştır yavru. Sakin ol, dinlenmeye çalış. Kanama takibi yaparsın. Kalp atışı da normalmiş zaten sorun yok çok şükür.Çok stres yaptım dünden beri ağlayarak doktora gittim strestendir inşaAllah çünkü kanamam falanda olmadı şükür
Çok sağolun içimi rahatlattınız Allah razı olsunSenin hormonların bebeği de etkiliyor, korkuyla kalakalmıştır yavru. Sakin ol, dinlenmeye çalış. Kanama takibi yaparsın. Kalp atışı da normalmiş zaten sorun yok çok şükür.
Canım bende hamileyken düşmüştüm bende 20 haftalıkken galiba kış günü ayağım kaydı baya 10 merdiven kalçamin üstünde kaya kaya düşmüştüm ama doktora felanda gitmemiştim hiçbir sorun olmamıştı bişey olmaz inslah içini ferah tutArkadaşlar 24 haftalık hamileyim merdivenden inerken 4 basamak düştüm ama direk kalçamın üstüne tutundum kalçam morardı direk doktora gittim bebeğin suyu kalp atışları iyiyiz ama bebeğin hareketlerini fazla hissetmiyorum ne yapmalıyım zaten normalde de çok hareketli bir bebek değil
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun size de içimi rahattınız çok şükür teşekkür ederim Allah razı olsunCanım bende hamileyken düşmüştüm bende 20 haftalıkken galiba kış günü ayağım kaydı baya 10 merdiven kalçamin üstünde kaya kaya düşmüştüm ama doktora felanda gitmemiştim hiçbir sorun olmamıştı bişey olmaz inslah içini ferah tut
Merak etmeyin, o icerde bayağı güvende ve korunaklı bir yerde. İnsanlar trafik kazaları geçiriyor da bebekler yine de yaşıyor. Kalça üstü 4 basamak düşmekle bir şey olabileceğini sanmıyorum zaten ki olmamış da:) Suyu var, kalp atışı var... Artık biraz gevşeyin. 24 haftada hareketleri çok belirgin hissedememek de normal. İyice büyüyüp sığmadığında göreceksiniz inşallah o hareketlenmeyiArkadaşlar 24 haftalık hamileyim merdivenden inerken 4 basamak düştüm ama direk kalçamın üstüne tutundum kalçam morardı direk doktora gittim bebeğin suyu kalp atışları iyiyiz ama bebeğin hareketlerini fazla hissetmiyorum ne yapmalıyım zaten normalde de çok hareketli bir bebek değil
Çok Geçmiş olsun sizede bundan sonra daha dikkatli olurum inşallahGecmis olsun doktora gitmissiniz zaten iciniz rahat olsun birsey olmamistir..bende karnımı hizla carpmistim bir gün morarmisti cok korkmuştum anlıyorum sizi. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışın bir anlik birsey tabiki ama çok dikkatli olmamiz lazim bende elimden geldiğince yavas yurumeye ve merdiven inerken tutunmaya calisiyorum
Haklısınız çok stres yaptım Allah’ın izniyle bişey yoktur sağolunMerak etmeyin, o icerde bayağı güvende ve korunaklı bir yerde. İnsanlar trafik kazaları geçiriyor da bebekler yine de yaşıyor. Kalça üstü 4 basamak düşmekle bir şey olabileceğini sanmıyorum zaten ki olmamış da:) Suyu var, kalp atışı var... Artık biraz gevşeyin. 24 haftada hareketleri çok belirgin hissedememek de normal. İyice büyüyüp sığmadığında göreceksiniz inşallah o hareketlenmeyibana kalırsa çok endişe ettiginiz iicn böyle düşünüyorsunuz.