http://img705.imageshack.us/img705/9965/dsci0154f.jpg iste bu melek benim gökcem masallah deyin teyzeleri...insallah olmustur tabi cok ugrastim...
maşallah gökçene çokkk tatlı annesi Allah analı baabalı büyütmeyi nasip eder inşallah benim oğluşumda 2.5 aylık ama maşallah gökçe daha toplu gözüküyo benimki 5 kilo şimdi 58cm boyu seninkinin boyu nekadar aman önemli değil sağlıkla büyüsünler alırlar sonrada
41 kere masallah..cok tatli olmus..
maşallah dediğin gibi bazı bebekler yüzden daha tombiş oluyo anne sütü alıyo ya egüzeli o merak etme gün geçtikçe çenesi güçlenir daha güzel çeker benim sütüm çekildi hala daha çabaşllıyom geri getirmek için oğluşumda garibim tam emecek çocukmuş halbuki hala daha az gelmesine karşın düşün her emzirmede damla damla geliyo nerdeyse yinede ses çıkarmıyo memmeyi bacır bacır emiyo bende daha güçlü çekeceği günleri bekliyerek ümit ederek sabırla yine veriyom sütün iy geliyosa merak etme kısa sürede kendini toparlar mmdan daha çabuk bıkıyolar beni hiç tatmin etmiyo mama ama mecbur bakalım 3. ayı doldurur doldurmaz meyve suyuyls havuç suyuyla falan ek gıdaya geçicem inşallah alırda mamayı azaltırım uzattım gökçeyi öp benim yerime o tommbiş yanaklarından
ilk günlerdeki o zorluklar azaldi biraz ... artik kizimi anlayabiliyorum ne istedigini farkediyorum :)) sütümde geldi allaha sükür kizim hala emmek istemiyo ama ebem zorlama biberonda olsa oda senin sütün bos yere huzursuz oluyosunuz dedi bende biraktim zorlamayi.. önce emziriyorum 80 cc emebiliyo gerisinide biberonla veriyorum... ne kadar emdigini anlayamadigim icin biberonlada doyuramiyodum azmi emdi cokmu anlayamiyodum bende gittim eczaneden bebek tartisi kiraladim ,, emzirmeden önce tartiyorum bide sonra tartiyorum kuzum hala doymadiysa bíberon veriorum...oda rahat etti bende :)))) acemilik ne zor sey :)))
Canım güzel haberlerinizi takip ediyorum. Acemilik gerçekten zor. Ama zamanla içgüdülerinle herşeyi rayına oturtacaksın. Çünkü sen çok güçlü bir annesin.
benimde bebeğim küvezde mücadele veriyor ne olur dua edin.durumu ii değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?