basliktada yazdigim gibi bebegim 24 haftalik 730 gr dogdu...95 gün oldu hala yogun bakimda...3 haftalikken sadece 800 grdi kalbinden ameliyat oldu ,, bu ameliyattan 3 hafta sonra bagirsagi delindi ve bagirsaklarindan ameliyat oldu ... bagirsagin delinen yerini 2,5 cm kesip aldilar bagirsaklarinin iki ucu su an disarda kizim 2.5 kilo olunca tekrar bir ameliyatla birlestirecekler...bugüne kadar olan herseye dayandim sabretim ama 3 ay bitti hala kizim toparlanamadi gecen hafat sonu vücudu susuz kaldigi icin fenalasti kizim ,, yeniden ilac tedavisine baslandi...ve kizimin bagirsaginin alt tarafi yani su an kullanmadigi tarafi calismiyor ... icine sivi verdiler poposundan cikmasi gerekmis ama cikmadi...yarin baska hastanede ayrintili ultrason yapacaklar neden olmadi diye bakacaklar...eger bagirsakta daralma veya yeni bi delik varsa(allah korusun) yeniden ameliyat olcak kuzum..cok korkuyorum dua edin lütfen..yavrum dogdugu günden beri cekmedigi kalmadi..dayanamiyorum artik..gözümün önünde yasam mücadelesi veriyo ben hicbisey yapamiyorum,,acilarina care olamiyorum,,uykular haram oldu..yiyemiyorum icemiyorum,allahim nasil bi aci bu...dayanma gücü ver bana....