• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ynlz

gökce´nin annesi ...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
434
3
96
Almanya
basliktada yazdigim gibi bebegim 24 haftalik 730 gr dogdu...95 gün oldu hala yogun bakimda...3 haftalikken sadece 800 grdi kalbinden ameliyat oldu ,, bu ameliyattan 3 hafta sonra bagirsagi delindi ve bagirsaklarindan ameliyat oldu ... bagirsagin delinen yerini 2,5 cm kesip aldilar bagirsaklarinin iki ucu su an disarda kizim 2.5 kilo olunca tekrar bir ameliyatla birlestirecekler...bugüne kadar olan herseye dayandim sabretim ama 3 ay bitti hala kizim toparlanamadi gecen hafat sonu vücudu susuz kaldigi icin fenalasti kizim ,, yeniden ilac tedavisine baslandi...ve kizimin bagirsaginin alt tarafi yani su an kullanmadigi tarafi calismiyor ... icine sivi verdiler poposundan cikmasi gerekmis ama cikmadi...yarin baska hastanede ayrintili ultrason yapacaklar neden olmadi diye bakacaklar...eger bagirsakta daralma veya yeni bi delik varsa(allah korusun) yeniden ameliyat olcak kuzum..cok korkuyorum dua edin lütfen..yavrum dogdugu günden beri cekmedigi kalmadi..dayanamiyorum artik..gözümün önünde yasam mücadelesi veriyo ben hicbisey yapamiyorum,,acilarina care olamiyorum,,uykular haram oldu..yiyemiyorum icemiyorum,allahim nasil bi aci bu...dayanma gücü ver bana....

ah canım içim parçalandı yazını okurken
allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda toparlasın bebeğin
allah korur melekleri güçlü ol canım

canim Allahim kuzuna guc versin sana ve ailene de sabir.Cok caresiz bir durum ama inaniyorum ki bunca zaman kizinin verdigi savas bosuna degil,hersey yoluna girecek ve bebegini koynuna sarip evine getireceksin en kisa zamanda.Allahim acil sifalar versin,dualarimizi kabul etsin insallah.

Allah yardımcın olsun saga saglık kucagına al ınsallah cnm ınan sakın kotu duusunme ıyı olacak allahın ıznıyleee

Allahım korur o minicik bebeği.... inşallah sağ salim yuvanıza gelicek kızın. dualarımız sizinle

Merhaba öncelikle seni çok iyi anlıyorum çünkü benim bebeğim 25 haftalık 804 gram olarak doğdu ve 122 gündür küvezde ve daha ne zaman çıkacağı belli değil.3 beyin ameliyatı geçirdi 1 tane daha geçirebilir diyolar ve 1 tane daha göz ameliyatı.Akciğerleri de gelişmediği için hala respiratörde...yani diyeceğim şuki gerçekten allah yardımcımız olsun çünkü siz gerçekten çok iyi anlıyorum insan bebeğinin doğar doğmaz bu kadar acı çekmeseni dayanamıyo ama elimizden bi şey gelmiyo dua etmekten ve sabretmekten başka.Bol bol dua edin iyi düşünün ve bu kadar çabanın mutlaka sonucu iyi olacaktır diye düşünüyorum sizin bebeğinize de bizimkine de. Negatif olmayın ve kesinlikle ağlamayın çok zor biliyorum ama inaninki bebeğinize yansır.Tekrar geçmiş olsun dualarım minik bebeğinin bir an evvel iyileşmesine...

cok saolun arkadaslar...simdi melegimin yanina gidiyoruz esimle..insallah iyi haberlerle döneriz eve...güzel dualariniz icin allah razi olsun...

inşallah iyi haberler getir bize canım...allah yar ve yardımcınız olsun...

Ynlz canım inşallah güzel haberlerle döneceksin...
dualarım seninle bebeğinle ve Syuzanla canım..
ınşallah sizde sağlıkla bebeğinizi alacaksınız kollarınıza..
Burda bize yaramazlıklarını :)) yazacaksınız canım...

Canım bir anne için gerçekten hayatta yaşanabilecek en zor günleri yaşıyorsun. Ama Allah'a sığın canım bu zor günlerde kendini çaresiz hissetmen çok normal. Allah bebeğine sağlık sana da bütün bunlara dayanma gücü versin. ınşallah güzel haberlerle dönersin.

cnm ikinizin bebekleri içinde dua edicez inş bu zor günleri atlatacaksınız bizde yaşadık aynı sorunları zamanı gelince bütün bu imtihanlar size ödül olarak verilecek cnm inş bebişin çoook iyi olur annesi

hepinize coooook tesekkürler...beni yanliz birakmadiniz cok saolun...biraz önce geldim hastaneden..melegim iyi allaha sükür ultrason sonuclari iyi cikti,,bebegimin bagirsaginda daralma veya yeni bir delik yokmus..nasil sevindim anlatamam,, allahim sana sükürler olsunnn....simdi bebgimin kilo almasi gerek ,, bagirsaginin sadece az bir kismini kullana bildigi icin cok sivi kaybediyor gökcem ,,, cok beklemeden 2.bagirsak ameliyatini yapmak istiyo doktorlari ,,, sivi kaybi riskli oldugu icin beklemek istemiyolar..ama daha cok kücük 1730gr ona bakiyorum birdaha amelyiat olcagini düsünmek bile istemiyorum ama baska caremizde yok...insallah bugünler bitecek hayirlisiyla kuzum evimize gelcek ve sizlerin dedigi gibi ben yaramazliklarini yazicam sizlere....insalllaaaahhh...

inş yazarsın canım bizde yaramazlıklarını okuyarak güleriz sana ve diğer arkadaşımıza rabbim gani gani sabır versin her ikinizede inş hayırlısı ne ise hakkınızda rabbim onu yaşatmayı nasip etsin o minicik elli ufacık ayaklı minicik gökçenede acil şifalar nasip etsin rabbim her ikinizinde yar ve yardımcısı olsun inş

hepinize coooook tesekkürler...beni yanliz birakmadiniz cok saolun...biraz önce geldim hastaneden..melegim iyi allaha sükür ultrason sonuclari iyi cikti,,bebegimin bagirsaginda daralma veya yeni bir delik yokmus..nasil sevindim anlatamam,, allahim sana sükürler olsunnn....simdi bebgimin kilo almasi gerek ,, bagirsaginin sadece az bir kismini kullana bildigi icin cok sivi kaybediyor gökcem ,,, cok beklemeden 2.bagirsak ameliyatini yapmak istiyo doktorlari ,,, sivi kaybi riskli oldugu icin beklemek istemiyolar..ama daha cok kücük 1730gr ona bakiyorum birdaha amelyiat olcagini düsünmek bile istemiyorum ama baska caremizde yok...insallah bugünler bitecek hayirlisiyla kuzum evimize gelcek ve sizlerin dedigi gibi ben yaramazliklarini yazicam sizlere....insalllaaaahhh...

Canım korkma Allah'a dua et. Ne mucize bebekler gördüm. Senin bebeğin de çok güçlü inşallah çok yakında sağlıkla kucağına alıp yuvasına getireceksin miniğimizi. Çok küçük dayanamaz diye düşünme o minicik bedenler Allah'ın izni ile o kadar büyük badirelere göğüs geriyorlar ki şaşırıp kalacaksın. Allah'ım sağlık, sıhhat, güç kuvvet versin bebeğine ve bir sonraki ameliyatı da sağlıcakla atlatsın inşallah.

dualarımız bebeğin için.ALLAH yar ve yardımcın olsun.

RABBıM yardımcın olsun inşaallah sağlıkla kucağınada alır evinize gelirsiniz dualarımız sizinle canım..

benim yeğenimde 26 haftalık doğdu küvezde kaldı çok kötü durumlarda gördük ama çıktı. Çıktığında tutmaya taşımaya korkuyorduk birşey olur diye. Allah o canı veriyorsa ve kaderinde varsa yaşar emin ol.Şu anda gayet sağlıklı 6 yaşında hala o günler gözümüzün önüne geldiğinde çok duygulanıyoruz.Sakın moralinizi bozmayın siz hayata tutununki oda size tutunsun..:Saruboceq:

Back