• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 haftalık anneler kimler ? Gelin dertleşelim 🙏🏻

Ozden8791

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
13
3
286
İzmir
Kızlar merhaba bugün 24 haftalık olduk ama bende aşırı bir bel ağrısı başladı biraz ayakta kalsam hemen başlıyor ve kolay kolay da geçmiyor. Sizlerde durum nasıl ? Sürekli tuvalete gidiyorum iki yudum su içsen bile. Nasıl geçiyo hamileliğiniz ?

Aynı durumlar genel olarak, temmuz annelerine bı göz at, aynı şeyleri yaşıyoruz hep beraber 😂

Şu an taş gibiyim patlayacagim sanki yirtilacak karnım gerginlikten 🤦🏻‍♀️
Yani o şişkinlik bende de var ama gaz cıkaramıyorum hiç ona bağlı inanılmaz bi ağrı oluyor nedenini anlamadım. Bugün dr a gittim bi sıkıntı yok yarın kan idrar ver dedi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı var diyorum bilemiyoruz açıkçası neden bu kadar kasılıyo karnım

Yani o şişkinlik bende de var ama gaz cıkaramıyorum hiç ona bağlı inanılmaz bi ağrı oluyor nedenini anlamadım. Bugün dr a gittim bi sıkıntı yok yarın kan idrar ver dedi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı var diyorum bilemiyoruz açıkçası neden bu kadar kasılıyo karnım
Gaz değil ya bu, bı geriliyor kasılıyor, taş gibi oluyor, temmuz annelerinde çoğu kişide var yani orada da konuşuyoruz günlük durumlarimizi da anormla değil, bende kontroldeydim bugün akşam üzeri, sıkıntı yok dedi, saydığın herşey rutin belirtiler dedi 🤷🏻‍♀️

Back
X