24. HAFTA İDARİ İZİN SORUNU (öğretmenler lütfen bakın)

Sakuraaa

Doğayı sev yeşili koru 🌿
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.678
2.235
31
arkadaşlar merhaba.
Ben kamuda öğretmenim.
Sorum öğretmenlere.
2 hafta sonra 24. Haftaya gireceğim.
Süreci biliyorsunuz.
Müdürüm diyor ki uzaktan eğitim devam ederse idari izninde evden derse devam edersin ders vermeye 32. Haftaya kadar.
Sorun şu ki bize ekders vermiyorlarmış idari izinliyiz diye.
E ne anladım bu işten ben?
Hem hamileyim hem diğer öğretmenler kadar uzaktan çalışacağım hem de ekders almayacağım.
Müdürüm böyle bir şey yapabilir mi?
İdari izin benim yasal hakkım değil mi?
Çalışmak istemiyorum ben.

Ben de bugün idari izne ciktim. Bana da canlı ders tanimlanmis. Şimdi farkettim sizin mesajı görünce. Mudur yardımcıma yazdi m. Izne çıktığım için bugün tanımlanan dersi görmediğimi ve yapmadigimi solyedim.umarim yarına ders yazılmaz çünkü yapmicam. Bir sey demedi ama ben de ek ders almadigimiz icin yapmama taraftariyim. Diger hocalarimiza verilebilir ders, ogrenciler magdur olmazlar.

Cevap olarak idareci m dilekçeniz işleme konmuş dersleri siliyorum dedi 🤗 sen de hocam ben izinli olduğum için dera vermek istemiyorum demelisn. Açık olmadıkça maalesef zor oluyor bu isler

arkadaşlar merhaba.
Ben kamuda öğretmenim.
Sorum öğretmenlere.
2 hafta sonra 24. Haftaya gireceğim.
Süreci biliyorsunuz.
Müdürüm diyor ki uzaktan eğitim devam ederse idari izninde evden derse devam edersin ders vermeye 32. Haftaya kadar.
Sorun şu ki bize ekders vermiyorlarmış idari izinliyiz diye.
E ne anladım bu işten ben?
Hem hamileyim hem diğer öğretmenler kadar uzaktan çalışacağım hem de ekders almayacağım.
Müdürüm böyle bir şey yapabilir mi?
İdari izin benim yasal hakkım değil mi?
Çalışmak istemiyorum ben.
Merhaba bende aile bakanliginda öğretmenim 24. Haftadan sonra idari izne çıktığımızda 32. Haftaya kadar ek ders ödenmiyor mu?

Merhaba bende aile bakanliginda öğretmenim 24. Haftadan sonra idari izne çıktığımızda 32. Haftaya kadar ek ders ödenmiyor mu?
Size ders yazılmadığı için ek ders ödemesi gerçekleşmez sanirim. Yani kaç saat olacak mesela o ek ders. Girmiyor olacaksiniz bilemezlerki

Size ders yazılmadığı için ek ders ödemesi gerçekleşmez sanirim. Yani kaç saat olacak mesela o ek ders. Girmiyor olacaksiniz bilemezlerki
Biz de ek ders tam yatar çünkü biz 8 saat çalışıyoruz günde. Sorum su milli eğitimde sanirim arkadaşlar 24. Haftadan sonra idari izin çıkanlara ek ders ucreti ödendi mi

Yeni yazı geldi arkadaslar, öncesi nasildi bilmiyorum ama, suan 24-32 arasi idari izinli sayilip, görev fiilen yapilmis sayilacak ve uzaktan ders yapılabilecek, mudur de gerekli durumlarda sizi okula cagirabilecek.

Hayır canım verilmiyor.
Ders saatini bile tmalamadığımız için vermiyorlar.
Ancak çalışmayı tercih edersen maaş artı ekders veriliyor.
Çalışmazsan sadece maaş

X