• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 gunluk bebeyim su seklinde kusuyor

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Deneyimli anneler ilk bebeyim bilmiyorum bu hafta kontrole gidicaz ama ben dayanamayip sormak istedim yasayan varmi cunku bu gruplar sayesinde deneyimli anneler sayesinde hamilelimde cok bilgi edindim burdada sizlerin bilgilerine muhtacim bebeyim sulu kusuyor cok deil ama bu durum endiselndiriyor yasayn varmi

Deneyimli anneler ilk bebeyim bilmiyorum bu hafta kontrole gidicaz ama ben dayanamayip sormak istedim yasayan varmi cunku bu gruplar sayesinde deneyimli anneler sayesinde hamilelimde cok bilgi edindim burdada sizlerin bilgilerine muhtacim bebeyim sulu kusuyor cok deil ama bu durum endiselndiriyor yasayn varmi
Benim oğlum da öyle kusardı. Fazla geleni kusuyor bebeler

Sütünuzun yetmediği kaanatine Nerden vardınız. Kilo alımı nasıl iki haftalık kontrolde. Doğum kilosuna erismissen yeterlidir.

Agizdan sizinti seklinde gelen kusma asla sorun degildir, korkmayin.

Neden mama veriyorsunuz? Ben anlattiklarinizdan sutunuzun yettigini dusunuyorum acikcasi.
Ben stres yaptim bebeyimin biri kula mikrotia ve sutum cok az kendimi elektronik ponpayla sagiyorum cani istedinde emiyor yetmedinde hazir mama vereiyorum

Stresten canim saim yapiyorum 60 cc anca cikiyor cok sukur en son gitimizde kilo almisti
Canı istediginde değil sık sık emzirmelisin. Gündüz 1-1,5 saatte bir gecede en fazla 2 saatte bir . Gece emzirmelerini ve sagimini atlamayın,sütü arttıran gece emzirmeleridir. Biberon veriyorsan onuda birakmalisin .Üst üste verilen bütün biberonlar Meme reddine sebep olur. Memeyi aktif emmesini engeller. Veriyorsan mama yi kaşık biberonlar var onunla verebilirsin. Emzirme sonrasi sağım yapın sütü arttırmak için. Bebek makinadan cikandan daha çok süt içer. Dur sağım yapım kaç CC çıkacak diye bir şey yoktur. Emzirme sonrası sağımdan süt çıkması beklenmez sadece arttırmak için sağım yaptığınızı düşünün.

Canı istediginde değil sık sık emzirmelisin. Gündüz 1-1,5 saatte bir gecede en fazla 2 saatte bir . Gece emzirmelerini ve sagimini atlamayın,sütü arttıran gece emzirmeleridir. Biberon veriyorsan onuda birakmalisin .Üst üste verilen bütün biberonlar Meme reddine sebep olur. Memeyi aktif emmesini engeller. Veriyorsan mama yi kaşık biberonlar var onunla verebilirsin. Emzirme sonrasi sağım yapın sütü arttırmak için. Bebek makinadan cikandan daha çok süt içer. Dur sağım yapım kaç CC çıkacak diye bir şey yoktur. Emzirme sonrası sağımdan süt çıkması beklenmez sadece arttırmak için sağım yaptığınızı düşünün.
Yok canim ben 3 saate bir biberonlan doyuruyor um 90 cc veriyorum emzirdimde de 1 saat sonra tekrar ezmziriyorum memeyi istedinde tutuyor dedim gibi sutum cok az ve istemiyor hastanede hic sutum cikmadin en fazla 30 cc saim yaparak oda zorla geceleri zaten meme ariyor doymuyor biberonlan veriyorum ardindan meme kusuyor yine istiyor

Benim bebeğim 4.5 aylık ve doğduğundan beri çok kusan bir bebek. Önce çok sık emzirmekten kusuyo dediler. Sonra reflü dediler. En sonunda besin alerjisi çıktı. Tavsiyem ne yediğinizi not alın belli gıdalardan sonra artıyor mu kusma ona bakın. Ve kakayı inceleyin kan yada mukus var mı diye

Back