- 3 Ocak 2007
- 292
- 5
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhumun ikizleri yine çekiştiriyorlar kol*larımdan.
Biri, "Daha ne gördün ki" diyor yüzünde papatyalarla; "Asıl şimdi başlıyor hayat,..! Bundan sonrası rahat!"
Lakin, "Buydu işte görüp göreceğim" diye efkarlanıyor öteki... "2. yarı geçer hızla/yaşla*nırsın zamanla..."
Yaşı genç olanlar 35'e uzak durduklarını sanarak, "sahi oldu mu o kadar? Hiç göstermiyorsun" tesellisindeler...
35'le çoktan tanış olanlarsa "hayata hoşgeldin" pankartıyla karşılamadalar... ilk yan sa*dece bir ısınmaymış meğer: Asıl ikinci yarıda anlaşılırmış tadı, hayatın... kavganın... aşkın...
Bense şaşkın... devre arası bilancolarındayım:
Son dönemde, kimbilir kaç eski anıyı yaralı ele geçirdim, belleğimin derinliklerinde..?
Kimbilir kaç kez kendime yakalandım, kendimden kaçarken... ve sustum vicdan sor*gularında... Aksisedamla bile dertleşmedim.
Meğer ne yaman serüvenmiş hayat?
Bazen yediveren gülleri gibi bereketli... Sanki hayat değil, Körfez Krizi mübarek: Bir koyup, beş alıyorsun... Yaşıyor, seviyor ve se*viliyorsun...
Bazense kıtlıktan kırılıyor ortalık...şaşıp kalıyorsun...
Oysa -herkes bilmezden gelse de-skoru belli oyunun:
30'larda dedeni ve nineni kaybe*diyorsun. 40'lannda annen ve ba*bam... ve 70'inde kendini...
...
Can Dündar...
küçük mucize , gerçekten öyleler ,hepsi birer mucize ,bizim küçük mucizelerimiz :))
sabahın bu saatinde harikasın sağol ,umarım 70 lerimizi görürüz. durumun anafikri de budur a.s.
msaj karakterini yükseltmek için saçmalamam mı lazım ya ,ne sinir , saçma sapan birşey , hala yükselt diyor ve asabım zorlanmaya başladı,birisi buna dur desin
24-eylül-2005 _ evlendim,eş oldum,gelin oldum
5-nisan-2007 _ anne oldum
28-haziran-2007_ babasız kaldım
2-şubat-2008 _ görümce oldum
24-mayıs-2008_ elti oldum
sadece 3 yıl , 29 yıl sadece bendim
şimdi ne çok şey olmuşum , iyi ya da kötü
ve sadece 3 yılda ...