- 17 Mayıs 2011
- 1.061
- 3.985
-
- Konu Sahibi subkortikal
Tep tıp mi beslenoyrsnz pek saglıklı gelmedı bana dıyetınz25 Ekim, 19:15
Tüm gün yediklerim:
Izgara palamut
Buğlama tekir
4 adet hurma
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet kuru soğan
8 km sabah yürüdüm, öğleden sonra Leslie Sansone yapamadım, ev işinden vakit de takat de kalmadı.
Umarım yarın daha iyi olurum.
Yarın sabah 8 km yürüyüp eve gelince biraz dinlendikten sonra Leslie yapamazsam, akşam hiç yapamam.
Şu anda, saat henüz akşamın yedisiyken bile, takatim tükenmiş durumda. Ki, yarın iş günü.
Bugün 30 günün ikinci günü bitti ve ben yeterince verimli değilim halâ. Yarın Pazartesi, öbür gün tartı var.
Günler uçuyor...
Hayır, hayır, benimki tamamen yokluktan.Tep tıp mi beslenoyrsnz pek saglıklı gelmedı bana dıyetınz
Anladım bu şekilde hem saglıgından olursnz hemde bırakınca kılo alımı olur tekrar denemiş biri olarak dıyrmHayır, hayır, benimki tamamen yokluktan.
Bu hafta sonu maalesef işle ilgili beklenmedik sıkıntılar oldu, çalışmak zorunda kaldım, vakit ayırıp gerekli alış verişi yapamadım.
Yarın akşamdan itibaren yiyeceklerim normal bir diyet menüsüne dönüşecek.
Ne mutlu size, içtenlikle tebrik ederim, Allah nazardan saklasın.Anladım bu şekilde hem saglıgından olursnz hemde bırakınca kılo alımı olur tekrar denemiş biri olarak dıyrmben şu anda yapıyrm dıyet porsıyon küçülttüm ve saat 6 san sonra su ve maden suyu içiyrm kılo da verıyrm şükğr inşallh ıstedıgnz kıloya ulaşrsnz başarılar
Rıca ederm bol su içmenın faydası cok limonlu içebılı yorsanz daha ıyı ben pek içemıyrm amaNe mutlu size, içtenlikle tebrik ederim, Allah nazardan saklasın.
Ben de esasen akşam 6'dan sonra pek yemiyorum, çünkü zaten 10:00 civarı yatmış oluyorum.
Haklısınız ama, yatana kadar biraz daha su içmeye gayret etmeliyim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :))