- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ne güzeell daha doktor randevuma 2 hafta var kilo almış olmaktan çok korkuyorumm59 la başladım 64 oldum 24. Haftam
Kaç canım.suan senin ne kadar aldın canım senNe güzeell daha doktor randevuma 2 hafta var kilo almış olmaktan çok korkuyorumm
23+4 deyim 8 kilo aldımKaç canım.suan senin ne kadar aldın canım sen
Ben normalde de ekmek yemiyorum ama şu sıralar yiyiyorum doymuyorum sanki ama sonrasında da cok şişkinlik hissediyorum rahatsız ediyor. Bi orta yolunu bulamadımAman dikkat kızlar.. 24-25 haftalara kadar 5-6 kilo falan almıştım. Son 4-5 haftada toplam 15 kilo aldım. Daha 8-9 hafta vartabi ben hep yiyip yatıyorm ondan oldu muhtemelen ama şmdi akşam yemeklerinde ekmek yemiyorm dikkat ediyorum biraz :) son zamanlar daha hızlı alınıyor son bir haftada 2-3 almışımdır..
Ben atıyım kendimi bi yerden o zamanAman dikkat kızlar.. 24-25 haftalara kadar 5-6 kilo falan almıştım. Son 4-5 haftada toplam 15 kilo aldım. Daha 8-9 hafta vartabi ben hep yiyip yatıyorm ondan oldu muhtemelen ama şmdi akşam yemeklerinde ekmek yemiyorm dikkat ediyorum biraz :) son zamanlar daha hızlı alınıyor son bir haftada 2-3 almışımdır..
Aramızda tam bir hafta var (22+4) ben de 8 kilo aldım23+4 deyim 8 kilo aldım
Olsun napalım kilo alıcaz diye yememek olmaz, bebiş sağlıklı olsun dicez alışsakta doğumdan sonra sporaAramızda tam bir hafta var (22+4) ben de 8 kilo aldım
Ekmek ve hamur işi kızartma gibi faydasız şeyler yememeye çalış canım23+4 deyim 8 kilo aldım
Tamam dikkate alacağım bu konuyu. İştahım hiç açılmaz sanmıştım ama öyle olmadı. Ama dışarıdan bakıldığında sadece göbeğim var şişmezsem yine problem değil aldığım kilolarEkmek ve hamur işi kızartma gibi faydasız şeyler yememeye çalış canım
Az ekmek ye gülüm o zaman :) bende yemicem yemicem diyorm, yemeyincede dayanamıyorum resmen ekmek aşeriyorm :)Ben normalde de ekmek yemiyorum ama şu sıralar yiyiyorum doymuyorum sanki ama sonrasında da cok şişkinlik hissediyorum rahatsız ediyor. Bi orta yolunu bulamadım
Hahaha napcaz böyle biz :))Az ekmek ye gülüm o zaman :) bende yemicem yemicem diyorm, yemeyincede dayanamıyorum resmen ekmek aşeriyorm :)
Hiç bilmiyorum ama gidişat iyi değil :)Hahaha napcaz böyle biz :))
Senin az kalmış yine :)Hiç bilmiyorum ama gidişat iyi değil :)
Aynen cnm 2 ay çok şükürSenin az kalmış yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?