• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24-25 haftalık Anne adayları nasıl gidiyor kaç kilo aldınız?

Aman dikkat kızlar.. 24-25 haftalara kadar 5-6 kilo falan almıştım. Son 4-5 haftada toplam 15 kilo aldım. Daha 8-9 hafta var :olamaz: tabi ben hep yiyip yatıyorm ondan oldu muhtemelen ama şmdi akşam yemeklerinde ekmek yemiyorm dikkat ediyorum biraz :) son zamanlar daha hızlı alınıyor son bir haftada 2-3 almışımdır..

Aman dikkat kızlar.. 24-25 haftalara kadar 5-6 kilo falan almıştım. Son 4-5 haftada toplam 15 kilo aldım. Daha 8-9 hafta var :olamaz: tabi ben hep yiyip yatıyorm ondan oldu muhtemelen ama şmdi akşam yemeklerinde ekmek yemiyorm dikkat ediyorum biraz :) son zamanlar daha hızlı alınıyor son bir haftada 2-3 almışımdır..
Ben normalde de ekmek yemiyorum ama şu sıralar yiyiyorum doymuyorum sanki ama sonrasında da cok şişkinlik hissediyorum rahatsız ediyor. Bi orta yolunu bulamadım :KK70:

Ben atıyım kendimi bi yerden o zaman :( 23. Haftadayım 8 kilo aldım :(

Ekmek ve hamur işi kızartma gibi faydasız şeyler yememeye çalış canım
Tamam dikkate alacağım bu konuyu. İştahım hiç açılmaz sanmıştım ama öyle olmadı. Ama dışarıdan bakıldığında sadece göbeğim var şişmezsem yine problem değil aldığım kilolar :KK73: kilolu olmaya alışkın olmadığım için böyle ön yargılarım var:KK59:

Ben normalde de ekmek yemiyorum ama şu sıralar yiyiyorum doymuyorum sanki ama sonrasında da cok şişkinlik hissediyorum rahatsız ediyor. Bi orta yolunu bulamadım :KK70:
Az ekmek ye gülüm o zaman :) bende yemicem yemicem diyorm, yemeyincede dayanamıyorum resmen ekmek aşeriyorm :)

Kizlar ben 66.5 kaldim su an 77.8 deyim ayda bir kilo almaya basladim gecen aydan bu yana ilk aylarda cok almistim doguma kadar tahmini 15 .16 kilo alirim diyo düsünüyorum ilk oglumda öyle olmustu ayni kiloma takrar düsmüstüm dün doktora gittim oglusum 780 gr olmus gelisimi iyi dedi doktorum

Back