• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24-25 haftalık Anne adayları nasıl gidiyor kaç kilo aldınız?

Sen ciddi misin ben 12 kilo aldım dr bana da az ye dedi :kızgın:
Merhaba, bende 60 la hamile kaldım şuanda 68 kiloyum. Doktor normal dedi ama ben hastalarıma bir şey diyemiyorum çünkü yedimiz şeylerde var bir anormallik dedi normal besleniyor ama çok kilo alıyorlar dedi. Yine de normal bi şekilde dengeli beslenmeye devam et dedi. Zaten toplamda en az 12-15 kilo alımı normal. Sen şuanda hakkını doldurmak üzeresin biraz daha az ama bol protein karbonhidratlı beslen. Daha fazla almazsın :anneadayı::KK16:

4 kilo aldim ben ; dr bu hafta uyardi dikkat etmeye basla dedi :KK66: 63 le basladim simdi 67 yim.
Seninki baya iyiymiş bebişte sende sağlıklıysan sorun yok :KK72: ben ilk 4 ay sadece 2 kilo aldım 4. ayda 6 kilo brden almışım şok oldum tabi. Ama yine de moralimi bozmamaya çalışıyorum daha yolun yarısındayım neticede :ıslık:

Merhaba, bende 60 la hamile kaldım şuanda 68 kiloyum. Doktor normal dedi ama ben hastalarıma bir şey diyemiyorum çünkü yedimiz şeylerde var bir anormallik dedi normal besleniyor ama çok kilo alıyorlar dedi. Yine de normal bi şekilde dengeli beslenmeye devam et dedi. Zaten toplamda en az 12-15 kilo alımı normal. Sen şuanda hakkını doldurmak üzeresin biraz daha az ama bol protein karbonhidratlı beslen. Daha fazla almazsın :anneadayı::KK16:
Merhaba canım aslında hiçbişey yemiyorum tatlı hamur işi vs yiyemiyorum daha doğrusu terör bölgesinde yaşıyorum istediğim hiçbişeyi yiyemiyorum düzenli yemek sistemimizde yok ama nasıl kilo alıyorum bilmiyorum içtiğim ilaçlar yarıyor galiba :)

Merhaba canım aslında hiçbişey yemiyorum tatlı hamur işi vs yiyemiyorum daha doğrusu terör bölgesinde yaşıyorum istediğim hiçbişeyi yiyemiyorum düzenli yemek sistemimizde yok ama nasıl kilo alıyorum bilmiyorum içtiğim ilaçlar yarıyor galiba :)
Ya canım bünyeden bünyeye değişiyor belki bu noktadan sonra çok az alıcaksın kim bilir. Allah yardımcın olsun sinir stres üzüntü yapıp bebegine kendine zarar verme de varsın alınsın kilolar. Verilir neticede Allah sağlık versin:KK36:

Ya canım bünyeden bünyeye değişiyor belki bu noktadan sonra çok az alıcaksın kim bilir. Allah yardımcın olsun sinir stres üzüntü yapıp bebegine kendine zarar verme de varsın alınsın kilolar. Verilir neticede Allah sağlık versin:KK36:
Amin gülüm amin ay hiç umurumda değil zaten oğluşum iyi olsun da kurban olsun ona kilolar :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

ben 25. haftadayım, 3 kg aldım. doktorum gayet iyi diyor. ama zaten çok zayıf degıldım ne yazıkkı hamıle kaldığımda:KK43: o yüzden bundan sonra da cok almasam iyi olur..
Hamile diyeti falan mı yaptınız? Hiç almamışsınız resmen maşallah

İnşallah cok almayız diyelim darısı benim de başıma. Ama sinirlerimi bozan şey doktorun tartısı fazla tartıyor ya. Bir dahaki sefere en ince kıyafetlerimle ac karnına gideceğim muayeneye. Psikolojimi bozuyor :KK48:
Hep mi aynı olur ya :D benim dr umun tartısı da fazla tartıyo zaten bot oluyo ayağımda bide o fazla tartınca daha çok moralim bozuluyo

Seninki baya iyiymiş bebişte sende sağlıklıysan sorun yok :KK72: ben ilk 4 ay sadece 2 kilo aldım 4. ayda 6 kilo brden almışım şok oldum tabi. Ama yine de moralimi bozmamaya çalışıyorum daha yolun yarısındayım neticede :ıslık:
Bebisin ağırlığı haftasina uygun. Yumurta yogurt ceviz et herşeyden tuketiyorum ama az az. Midem almiyo cunku.

Back