24 25 guncel 29. Sayfada 36 38 beden elbiseler cok uygun fiyata.

bayramdan sonra süper ındırım var arkadaşlar..
2 tl -- 3 tl -- 5 tl olacak herşey

Derınn için

Bunlar var canım

Eklentiler

• $image.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $image.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 110
  • $image.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $image.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 90
  • $image.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 78
birde bu pantolon var 42 beden yağ yeşili
işte bişeyler ekledim ilgini çekerse sorarsın cnm. verdiğin bilgiye göre ennalttaki kaban sana buyuk gelir o zaman canm.

Son düzenleme:
Ben buralarda yeniyim de acaba ürünü elimize nasıl ulaştırıyosunuz? Ödemeyi nasıll yapıyoruz? Hangi şehirdesiniz

Ben buralarda yeniyim de acaba ürünü elimize nasıl ulaştırıyosunuz? Ödemeyi nasıll yapıyoruz? Hangi şehirdesiniz

Slm cnm begendıgınız urunleri belirtıyorsunuz sonra ıban nosu verıyorum oraya parayı yatıtdıgınız gun kargo ile gönderıyoruz. Kargo ucreti 50 tl üzeri benden altı sizden ))

Fiyyatlar sahiden çok iyi ama bu banka işlerinden pek anlamıyorum. Yaşım da çok büyük değil. İnşallah annemden izin alabilirim. Aslında bence o da ev ekonomisi için hemen kabul eder. Ordan sivasa kargo ne kadar tutar acaba?

Tabi aldıgınız urunlerın agırlığına baglı bir kıloya kadar 7,5 tl ,bır kılo ustu yavas yavas artıyor ptt kargo ile gönderıyorum zaten eger banka işi sorun çıkartırsa ptt den de hesap nosu verırım orayada yatırabılırsın.ancak orda sanırım 2,5 tl havale ucretı var canım..
Kargo ucretı genelde 8 cıvarı tutuyorr genelde

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…