24 25 guncel 29. Sayfada 36 38 beden elbiseler cok uygun fiyata.

iyi geceler giyimler 3. sayfada kozmetik ve takılar da 5.sayfadadır . her turlu fiyatlarda yardımcı oluyorum.buyrun :))

Kombınler..
".."............

Eklentiler

• $image.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $image.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 52
başkaa bişeylerr yüklicen mi peki canımmm ben bunu çok begendim ama bikaç bişey daha almak isterim

valla şu an için elimdekiler bunlar canım yaa. yokmu beğendiğin içlerinde varsa ayrıntılarını yazabilirim.toplu alımda fiyatlar üzerinden yardımcı da oluyorum

valla şu an için elimdekiler bunlar canım yaa. yokmu beğendiğin içlerinde varsa ayrıntılarını yazabilirim.toplu alımda fiyatlar üzerinden yardımcı da oluyorum

çok baktım ama ben takı canta aykkabıya dah düşkünüm kıyafetim çok var (bide kapalıyım )

çok baktım ama ben takı canta aykkabıya dah düşkünüm kıyafetim çok var (bide kapalıyım )

anladım canım haklısın tabi uymaz o zaman ..

elimde iki tane güzel çanta var biri bordo olan birde mavi marka çapraz çantam var birde bir iki taneel çantalarım var. takı kozmetik var.

anladım canım haklısın tabi uymaz o zaman ..

elimde iki tane güzel çanta var biri bordo olan birde mavi marka çapraz çantam var birde bir iki taneel çantalarım var. takı kozmetik var.

sayfada olanlarsaa pekk tarzım değil canım başka varsaa yklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…