- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
- #1.661
Canım işte o aynı gün okuyordur ama ben okudu bildirimini görmeden işaretleyemiyorum. Mesajına istinaden en gerideki duaya muhtacız kişisininkini işaretledim. Ama gamzelita ve meva59 için ismen belirtirsen işaretleyeyim canımAminn inşallah canım sağol Allah razı olsunn hepinizden
Annem okumalarını gününde yapıyor ben bu ara biraz yoğun olduğum için girip bildirim yapamadım ss alıp çıkıyorum okumalarda eksiği yok yani yine tek tek mesajları okuyamadım yazayım dedim okunduğunu
Gamzelita için bitirdim canımGamzelita için bildirim yapmayanlar
Akulina ve annesi
Aktif Lora ve kardeşi
humanbeings
@Btlaydnz23
ada_elif
Asiltutku annesi
Arkadaşımın niyeti için okudum, Rabbim kabul etsin inşallahGamzelita için bildirim yapmayanlar
Akulina ve annesi
Aktif Lora ve kardeşi
humanbeings
@Btlaydnz23
ada_elif
Asiltutku annesi
@gamzeliata için okundu M Meva59 için okunuyor bitmediği için yarın tekrar bildirim yaparımCanım işte o aynı gün okuyordur ama ben okudu bildirimini görmeden işaretleyemiyorum. Mesajına istinaden en gerideki duaya muhtacız kişisininkini işaretledim. Ama gamzelita ve meva59 için ismen belirtirsen işaretleyeyim canım
Ben gamzelita için bildirim yaptım yeni arkadaş içinde yarın akşama biter canım benden yana sıkıntı yok.1.sepulik
2.A R Y A
3. K Kirazxyz
4.selef0111
5.debriyajgazfren
6.Adige-
7.Akulina
8. 5 528mucizemmm
9.Aktif Lora
10.Life light
11.agustos72
12.humanbeings
13.Akulina (annesi)
14.Sevgicik
15.Hemsirecik
16. E Ecem1628
17.D u t
18.Cookiie
19.nursevdi
20.Balanne26
21. @Btlaydnz23
22. M Mavi Menekse
23.ada_elif
24.Aktif Lora (kardesi)
25. A Ajim aj
26.Asiltutku (annesi)
27.duayamuhtaciz
28.gamzelita
29. M Meva59
30.hersey_dua_ile
ARKADAŞLAR YARIN SON KİŞİYİ YANİ KENDİMİ PAYLAŞACAĞIM. GERİLEME OLDU SANKİ YİNE. OKUYANLARI TENZİH EDERİM AMA BİRAZ DAHA HIZLI OLABİLİRMİYİZ LÜFTEN. GERİDE KALANLAR SAYI VERSİN OKUYAYIM
Cok gecmis olsn, Allah tez zamanda sifa versin insallahAy niyeyse yanlış yere yazıp durmuşum kızlar, bugün babam aniden anjiyo geçirdi 2 stan takıldı. Çok yoğun ve stresli bir gün olsa da şimdi iyi babam.
Annemlegamzelita için okumayı hastanaden geldiğimizde bitirdik hemen.
Dileğini Allah kabul etsin
hersey_dua_ile
Geçmiş olsun canımAy niyeyse yanlış yere yazıp durmuşum kızlar, bugün babam aniden anjiyo geçirdi 2 stan takıldı. Çok yoğun ve stresli bir gün olsa da şimdi iyi babam.
hersey_dua_ile
Çok geçmiş olsun canımAy niyeyse yanlış yere yazıp durmuşum kızlar, bugün babam aniden anjiyo geçirdi 2 stan takıldı. Çok yoğun ve stresli bir gün olsa da şimdi iyi babam.
hersey_dua_ile
Biter bitmez değil ama yeniden açarsam not aldım sizi de eklerimİyi akşamlar Rabbim dualarınızı kabul etsin,emeklerinizi boşa götürmesin inşallah.Amin.
Yeni liste olucak mı?Katılmak istiyorum.
tatlım arkadaşın duası yeni mi tamamlandıduayamuhtaciz sayın tamamlandı duanı yapabilirsin Allah kabul etsin inşallah ⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?