Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 alayım kalan 74.000
Valla kızlar samımıyetle soyluyorum bızım grup baska oldu cıdden5000 okudum +500 daha okudum umarım hakkında hayırlı sonuçlar elde eder kardeşin
500 aldım Allah kabul etsin canım Diloss1Kesınlıkle bitir ztn sonu gelmıs masallah
@Ssevincli @Tospaagtd @namaste21 @Feyzaanrr Mintimint @Magnifiaque @tiniminihaniim @Asiltutku @ummhnisa kankalarım dilosa yardımcı olalım tek basına ya fettah hatımı yapıyor son 86.000 kaldi el atalım bıtsın bır an once..
Morrmeneksee cevap vermedi arkadasimiz henuz ama sence duseyim mi sayıdanEvet bu saliyi amacladim baslarken mulakat sali gunu teşekkür ediyorum Bitirebilme imkanin var mi? Sayidan düşeceğim ona göre
O da mutlaka okur ama yanıt vermesını bekleyelım yınede canımMorrmeneksee cevap vermedi arkadasimiz henuz ama sence duseyim mi sayıdan
KankammCanım Mintimint 'im kumbaracıbasım benım
Teşekkür ederimm1.000 aldim kalan 69.000
Sabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir. Alirim daha insallah biter istedigin gune kadar.Teşekkür ederimm
Allah razi olsun gece gunduz okuyorum yardimlarda geldi sagolsun arkadaşlar inşallah bitecek ve hayirli sonuclarimizi alacağız mülakatları gecip görevini yapabilecek insallah kardesim hayırlısıyla senelerin karşılığını alir Rabbim neylerse güzel eyler ❤Sabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir. Alirim daha insallah biter istedigin gune kadar.
karamellimmmSabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir. Alirim daha insallah biter istedigin gune kadar.
Allah razi olsun1000 tane de ben okudum yarın sabah benim de önemli bi sınavım var Allah im hepimizin yardımcısı olsun kardeşin icin de hayırlısiyla olsun inşallah dilos
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah razi olsun
İnşallah sinavlarını başarılı bir sekilde verirsin zihin acikligi dilerim hakkinda hayirlisi olsun
Kalan 68.000