- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.881
UzatirizYarına kadar nasıl yetişsin ki
Hay Allah razı olsun canımDua sırası [IMG alt="memurhanim"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/926/926757.jpg?1555047398[/IMG] memurhanim da. Duası:YONCA, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olmak..Rabbim hepimizin ne muradı varsa versin amin .
Okuma sayısı kişi başı 18.393
Süre 20-24.07.2019
Allah kabul etsin inşallah
@little bird
@Kahlofrida
Goldenpanthera okudu
-Adel-
@Podik
@BirZarif
F FairyTale89
@EbruBL
@_dnz_52
B Beto2012
@memurhanim
@Ravzamm
Ben paylaştım canım listeyiYa telefondan yapamadım ben PC den birisi listeyi yapsa da arkadaşlar da görse valla beceremedim ve bitiş gününe 1 gün kalmış ben yeni gördüm kimseye hak geçmesin son 2 arkadaşımız kaldı zaten
Ben telefondan yapıyorumYa telefondan yapamadım ben PC den birisi listeyi yapsa da arkadaşlar da görse valla beceremedim ve bitiş gününe 1 gün kalmış ben yeni gördüm kimseye hak geçmesin son 2 arkadaşımız kaldı zaten
Hadi :)) ben beceremedim valla sağol canım 1 günde yetişmez evet süreyi uzatalım en iyisiBen telefondan yapıyorum
Benimde dua grubum var canım ordan biliyorumHadi :)) ben beceremedim valla sağol canım 1 günde yetişmez evet süreyi uzatalım en iyisi
Uzatalım Aynn yetistiremem yoksa cNmUzatiriz
Galiba benmucize yaşayanlar oldu mu kızlar?
hadi ya ne güzel. ne kadar zamandır istiyordunGaliba benduam okunurken hamile olduğumu öğrendim
Aslinda mucize derken hemen tutmasi mucizeydi diyebilirim benim zaten oluyordu şükür 3 ay önce gebeligimi sonlandirdim birdaha olmaz diye korkular vardı içimde. 3 ay yasaktı zaten 3. Ayımız dolduğunda deneyelim dedik tutmuş ilk bebegimdede hemen tutmuştu diğer arkadaşlar gibi değil hamdolsun çok uğraşanlar var burda gördüğüm kadarıyla rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkesehadi ya ne güzel. ne kadar zamandır istiyordun
Ben önceki grubumla okurken mucizeler yaşadımmucize yaşayanlar oldu mu kızlar?
Inşallah canım insallahİnşallah benim dualarımda kabul olur da burda sizinle paylaşmak nasip olur
EvetSüre uzatildimi
Ne zamana canm
Bilmiyorum ki canım ne zaman bitirilirseNe zamana canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?