- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.561
Canım listeyi düzenlemek uzun sürer 18.383 tane oku 3 gün süre, dua da P Podik hayırlı sağlıklı evlatlar istiyor tez zamandaEvet canımGoldenpanthera duayı paylaşsan benim bucuruk ortalığı birbirine katmadan niyet edip basliycaktim
Listeyi yarıladık inşallah tamamlayınca, birlikte okumak nasip olurGoldenpanthera merhaba, yeni liste oluşacağı zaman ben de katılabilir miyim?
Dea sırası P Podik te. duam sağlıklı,hayırlı,Salih evlat/evlatları sahibi olmak tez vakitte
3 gün okuma süremiz
Okuma sayımız 18.393
1.little bird
2.Kahlofrida
3.Goldenpanthera
4.-Adel-
5. P Podik
6.BirZarif
7. F FairyTale89
8.Sezinto
9. D Durgunnn
10. B Beto2012
11. B Beto2012 kv
12.memurhanim
13.mec zup
Allah kabul etsin:)
Sayı fazlalasmisDea sırası P Podik te. duam sağlıklı,hayırlı,Salih evlat/evlatları sahibi olmak tez vakitte
3 gün okuma süremiz
Okuma sayımız 18.393
1.little bird
2.Kahlofrida
3.Goldenpanthera
4.-Adel-
5. P Podik
6.BirZarif
7. F FairyTale89
8.Sezinto
9. D Durgunnn
10. B Beto2012
11. B Beto2012 kv
12.memurhanim
13.mec zup
Allah kabul etsin:)
2 kişi ayrıldı canımSayı fazlalasmis
Tamam canimDaha kaç kişi var okunacakGoldenpanthera .bir sonraki duamiz daha kısa olsun lutfen
Çok tşk ederim canım,ağzına yüreğine sağlık,rabbim hepimizi dualarını kabul etsin inşaAllah
Çok tşk ederim canım,ağzına yüreğine sağlık,rabbim hepimizi dualarını kabul etsin inşaAllah
Saol tatlım rabbim tez vakitte hepimizin duasını yaşatsın inşaAllah
Ağzına,yüreğine sağlık canım,hepimizin dualarını yaşadığımız tez vakitler olur inşallah
Beni de18bin zorladı beni :)
süre bitimine yetiştiremezsek destek oluruz birbirimizeBeni de
Aynen kişi sayısı az olunca takip iyi ama okuma fazla oluyor. Yarıladık listeyi Allah'ın izniyle, bakalımsüre bitimine yetiştiremezsek destek oluruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?