- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım listemiz var sırayla birbirimiz için okuyoruz. Şuan listeye alım yok ama tamamlanınca 2. Listeye katilabilirsinizbanada soylersenız ne yapmam gerektiğini okurum Allahın izniyle...
Bugün 23.00 da benim duam tamamlanmış olacak canım sonra sıra -Adel- e geçecekBugün son mu diğer arkadaşa ne zaman geciyoruz
Geldim.canim. simdi kac okuyacagiz
Ben sonuncuyum diye biliyodumBugün 23.00 da benim duam tamamlanmış olacak canım sonra sıra -Adel- e geçecek
Nayır 5. sıradasınız madamaBen sonuncuyum diye biliyodum
Hoş geldin canım kişi başı 15.941 Goldenpanthera nin duası için canımGeldim.canim. simdi kac okuyacagiz
Tik koymussun ya o yuzden kafam karisti canim hosbulduk
Banlanmışsın canım ben de dedim ki o haber veremiyor ama okumuştur nasılsa, aksatmaz o yüzden tık koydumTik koymussun ya o yuzden kafam karisti canim hosbulduk
Tabiki tesekkur ederim...Banlanmışsın canım ben de dedim ki o haber veremiyor ama okumuştur nasılsa, aksatmaz o yüzden tık koydum
Duami sana,atayım özelden sen süre bitince paylaşırsın o zaman canımNayır 5. sıradasınız madama