- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.261
İyi yapıyorsun titizliğine emeğine sağlıkTamam o halde canımkontrol ediyorum ki dikkatten kaçmasın diye.
Yok canım karışmadı inceliyorum sürekliKızlar ya sayı madem kilit, kumbara, az okuyan çok okuyan karıştı gibi
Teşekkür ederim canımİyi yapıyorsun titizliğine emeğine sağlık
Canım çok geçmiş olsun şuan durumu nasılCanım yeğenim acillik oldu onunla ilgilenmekten yazamadım da yetistiremedim de 4000 kaldı
Geçmiş olsun canım zaten 2000 var demişlerdi geriye 2000 kalıyor onu da hallederizCanım yeğenim acillik oldu onunla ilgilenmekten yazamadım da yetistiremedim de 4000 kaldı
Ben okuyordum canım cevap beklerkenGeçmiş olsun canım zaten 2000 var demişlerdi geriye 2000 kalıyor onu da hallederiz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok ilgilendin emek verdin hakkını helal et inşallah, diğer arkadaşlar da aynı şekilde eksik olanı okuyan elinden geleni yapan duama katılan herkesten Allah razı olsun :) inşallah kabul oldugunda yazacağım hepinize canım 2019 hadi bekliyorum:))Ben okuyordum canım cevap beklerkentamamlandı duan elhamdülillah
Hadi inşallah rabbim duyar sesimiziÇok teşekkür ederim Allah razı olsun çok ilgilendin emek verdin hakkını helal et inşallah, diğer arkadaşlar da aynı şekilde eksik olanı okuyan elinden geleni yapan duama katılan herkesten Allah razı olsun :) inşallah kabul oldugunda yazacağım hepinize canım 2019 hadi bekliyorum:))
Iyi oluyor inşallah çok sağolCanım çok geçmiş olsun şuan durumu nasıl
Geçmiş olsun canım zaten 2000 var demişlerdi geriye 2000 kalıyor onu da hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?