- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
300 okudum200 okudum
kalan 5.300
Canım ekstra bir şey yapılmıyor ama dilersen şükür namazı kılabilirsinKızlar bir de ben ilk kez böyle bir şeye katıldım. Kapanışı nasıl yapıyorum bilmiyorum. Hacet namazı kılayım diye düşündüm ekstra bir şey yapmalı mıyım?
Kılayım teşekkür ederimCanım ekstra bir şey yapılmıyor ama dilersen şükür namazı kılabilirsin
Şükür çok güzel olur... sanki duan olmuş gibi.... pozitif olumlama:))Kılayım teşekkür ederim
Evet ben de aynını düşündüm ve daha önce de dua edip edip şükür namazı kılmıştım bir saat içinde her şey düzelmişti :)Şükür çok güzel olur... sanki duan olmuş gibi.... pozitif olumlama:))
Allah en çok şükrü severEvet ben de aynını düşündüm ve daha önce de dua edip edip şükür namazı kılmıştım bir saat içinde her şey düzelmişti :)
200 okudum600 okudum
Kalan: 4.400
200 okudum
kalan 4.200
Kalan:3800400 okudum
Kalan:4000
Ben de deneyecem. Ama nasıl kılındığını bilmiyorum. İki rekat mı?Allah en çok şükrü sever
Kız seninkini tamamladık sen nerdesinBen de deneyecem. Ama nasıl kılındığını bilmiyorum. İki rekat mı?
Canım ben eksik okumuşum onu tamamlıyorum yaa bitiririm şimdi arkadaşın hakkını yemiyim geliyorum bitcek şindiKız seninkini tamamladık sen nerdesindestek ol da bitirelim
Tamam canımCanım ben eksik okumuşum onu tamamlıyorum yaa bitiririm şimdi arkadaşın hakkını yemiyim geliyorum bitcek şindi
107 okudum toplam 460353 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?