- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Canım senin kaç kaldı sayını şöyle destek olalımCanım ben bugün biraz yoğundum okuyamadım. Hakkınızı helal edin şimdi abdest alıp okuyacam yetiştiricem. Bi kaç saat daha müsade eder misiniz
Nicki değişmiş onun:))Celesun nerde
Celesun nerde
Canım bizim listeyi henüz yetiştirmekte güçlük çekiyoruzArkadaşlar işlerimizin düzelmesi, bereketlenmesi için Kehf süresinin 10. ayetini okuyacağımız bir liste düzenliyorum. Konuyu açtım, dualar başlığında. Katılmak isteyen olursa beklerim.
400 okudumBenim son 2000
Kumbarada da 200 vardı onu da saydın mı canım400 okudum
Kalan 1600
Ekledim onu da canım:)Kumbarada da 200 vardı onu da saydın mı canım
Senin kaç kaldı?Arkadaşlar ben daha bitiremedm,gelen gidenim de çok oldu
Canım estağfurullah herkes gönüllü okuyor. Tamamlayıp kapatalım listeyi.6500 canım. Herkes çok okudu zaten yük olmayım sen yeni listeyi yayınla ben tamamlarım bu gece. Yarın sabah talittle bird arkadaşım duasını kapatsın
6500 canım. Herkes çok okudu zaten yük olmayım sen yeni listeyi yayınla ben tamamlarım bu gece. Yarın sabah talittle bird arkadaşım duasını kapatsın
Helal olsun ne olacak :)Dilim çabuk dolanıyo sayıda eksiklik olmasın diye yavaş yavaş okuyorum sabahtan beri de koşturmam misafirim eksik olmadı tamamlayamadım hakkınızı hellal edin
200 okudum6500 canım. Herkes çok okudu zaten yük olmayım sen yeni listeyi yayınla ben tamamlarım bu gece. Yarın sabah talittle bird arkadaşım duasını kapatsın
TamCanım estağfurullah herkes gönüllü okuyor. Tamamlayıp kapatalım listeyi.
Hadi hep beraber hanimlar
Kahlofrida little bird telasememuresi -Adel-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?