- Konu Sahibi Goldenpanthera
Canım bu tamamlansın öyle başlarız Allah nasip ederse. Ne kadar eksik kaldı bölüşüp bitirelimpawlover duanı yazar mısın canım ekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu tamamlansın öyle başlarız Allah nasip ederse. Ne kadar eksik kaldı bölüşüp bitirelimpawlover duanı yazar mısın canım ekleyelim
Duası nedirGoldenpanthera
pawlover
Matchteacher
Matchteacher kardesi
@HuzunluMedusa
G Gonlumcicekolsun
@dreamy07
@papade
Sunay9876
@Gunyeli
pawlover annesi
@kevsersoylu
-Adel-
@zeynoc17
Goldenpanthera kardeşi
@Hurma99
Kbdemirel
@birincitekilsahis
@Ebrulipapatya
@Gulll098
@Pofuduk786
@Podik
@Saadetim33
K KurkmantoluS
U Umithepvar
@FairyTale89
@BirZarif
@Endoplazmik_garipbikulum
[USER=936188]@Beto2012
@Clementine
@Ocalh
@Bademmm388
sera44
@Busssraa
iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim isimlerinizin yanına ..
Kişi başına düşen sayımız 6832,, dua sırası kimde ise o arkadas 6833 okuyacak eksik yada fazla okumuyoruz kumbara olayı yok lütfen dikkat edelim sayıya !!!
Dua sırası pawlover arkadasımızda ♥♥
Bayram sebebi ile en gec CUMA gunune bitirelim bitiremeyenler bildirim yapsın yardım ederiz ♥♥
Celesun eksik duası belli olsa paylaşıp hemen okurdukKızlar bir arkadaş daha katılmak istemediğini belirtti, son durum ne? pawlover nin dileği nedir?Nasıl dua etmemizi ister?@celasun eksik kaldı hakkını helal eder mi ben kendisine canı gönülden dua ettim
Ben hesaplayayim kızlar sizde teyit edin o zaman 35 kişi okudu 35*5693 = 199255 ediyor kumbaramizda 2578 adet var.Toplam sayıdan çıkınca 37288 bize düşen bu sayıyı 34 e bölünce yaklasik 1097 adet ediyorGoldenpanthera dua sayısı eksik kaldı, netede girmiyor galiba, 5693 okunacak dendi okuduk ama eksik kalanlar da vardı birde kumbara denilen bısey vardı fazla okuyanlar bence karıstı bu arkadasın duası netlik kazansın
Tamam o sayiyida bölelim 34 e, deniz arkadas çıktı 34 kisi kaldık. Son güncel listeyide eklersek super olurBen hesaplayayim kızlar sizde teyit edin o zaman 35 kişi okudu 35*5693 = 199255 ediyor kumbaramizda 2578 adet var.Toplam sayıdan çıkınca 37288 bize düşen
En fazla 2gun surer ben de uzun surer sanıyordum bayram telasında bile cok surmedı, 30 kusur kısı sıra gelmesi bitmesı 2ay surer ki 2gun guzel vakitZikirmatikle kolay çekiliyor, bir günde 1 kişi biterse cok iyi olur . Gun icinde çok rahat biter yani. Madem başladık pes etmeyelim , kabul olur insallah dualarimiz, ben inanıyorum. Çıkmak isteyenler söylesin başlayalım 2. Arkadaşa hemen yarın
Tamam bitirelim bugünKızlar Ayten kızı Almıra için 1097 tane okuyoruz inşallah bugün bitirelim sizler için de uygunsa
Evet bence deEn fazla 2gun surer ben de uzun surer sanıyordum bayram telasında bile cok surmedı, 30 kusur kısı sıra gelmesi bitmesı 2ay surer ki 2gun guzel vakit
Herkes okuyor öyle değil mi. Öyleyse şimdi başlıyorum. Yine bi karışıklık olmasın daTamam bitirelim bugün
Yani görenler başlasın evet. Goldenpanthera sen de bi el at görürsenHerkes okuyor öyle değil mi. Öyleyse şimdi başlıyorum. Yine bi karışıklık olmasın da