- 3 Ağustos 2019
- 44
- 25
- 3
- 44
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #2.121
Yok o aldıktan sonra 3000 kalmış.M MeltemMelo dün 2000 aldığını yazmıştı bitiyor o zaman
1000 tane ben aldımYok o aldıktan sonra 3000 kalmış.
Bende 1000 okuyunca 2000 kaldı.
Şimdi 1000 daha alıyorum son kalan 1000.
Hadi bitirelim arkadaşlar son 1000 adet
Bitti o zaman ben şimdi okumaya devam ediyorum bitince haber veririm1000 tane ben aldım
Bebeğini sağ salim kucağına al inş.Ben Doğum yapacağım inşallah yakın zamanda bu hafta belki haftaya belli değil
Evde olduğum sürece takip ederim mutlaka
Bir iki gün sesim çıkmazsa hastanedeyimdir bilginiz olsun
Merhabalar ,
Öncelikle 1. Sıradaki arkadaşımın duaları tez zamanda kabul olur İNŞALLAH.
Eüzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirahim
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allahım 6 aylık bebeğimin yüzü suyu hürmetine ve okuduğumuz ya fettah isminin yüzü suyu hürmetine Eşim Volkan’ın kalbine öyle bir aşk ver ki bana karşı bensiz bir saniye bile duramasın, aklı da gönlü de bana çevrilsin, kalbine merhamet gelsin hidayete ersin , yuvasını kurtarmak için her şeyi yapsın , sen hayırlısı ile kalplerimizi tez zamanda tekrardan birleştir . Eşim Volkanın bana büyük bir aşk ile , pişmanlık ile, özlem ile geri dönmesini , inadından öfkesinden kurtulmasını , yumuşamasını hayırlısı ile yuvama geri dönüp eşim ve bebeğimle çok mutlu olmamı , ailemin de gönül rızası ile yuvama geri dönmemi, yaşadığım tüm sıkıntılarımdan tez zamanda kurtulmamı feraha kavuşmamı nasip eyle Rabbim . Amin amin amin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
İsmim MELTEM bu arada
Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
Amin inşaallah canım hepimiz burda dualarımızın şükrünü yaparız hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlünden ne geçiyorsa biran önce gerçekleştirmeyi nasip etsin5 528mucizemmm canım biraz zor oldu listeye giren çıkan okuyan okumayan derken şükür tamamlandı duanBu hatim ne kadar zor tamamlandıysa Rabbim dileklerini de o kadar kolay nasip etsin inşallah, lütfen gönül koyma İnşallah dualarının oldu şükrünü de birlikte yaparız ❤
sıra @Meltemmelo9292 ye geçti, canım duanı paylaşır mısın okumanı başlatayım
Amin amin aminnnn çok sağolunSayı aynı değil mi başlıyorum okumaya rabbim dualarını kabul etsin inşaallah eşin öyle büyük bir aşkla geri dönsün ki senibile şaşırtsın rabbim yuvanızdan huzuru mutluluğu sevgiyi ve en önemlisi de aşkı eksik etmesin
Aminn Allah razı olsunnMeltem rabbim dualarını kabul etsin inşaALLAH. Ya Fettah ismi şerifi ile kapılarını açsın, huzur, afiyet ve neşe versin.
Cok teşekkürler Allah razı olsunMeltem Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısı ise gönlüne göre olsun ,düzelsin herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?