- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #2.061
Bi ben mi kaldım bitirmeyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme canım daha eksik var onu okuyoruz yarına inşaallah biterBi ben mi kaldım bitirmeyen
Tamam canım Allah izin verirse yarına haber veririmMerak etme canım daha eksik var onu okuyoruz yarına inşaallah biter
9.200 daha okudum8
5.000 daha aldım bugün bitirmeye çalışıcam
Kalan : 9.912
Sadece “ya fettah” diyeceğiz değil mi çekebildiğimiz kadar? Bir de arkadaşımızın niyeti neydi? Söylemek gerekir sanırım öncesinde..Katilabilirsiniz tabii :) hemen başlayın tamamlayalım 5 528mucizemmm 'nin okumasını
Takipte kal, olmayan arkadaşlar var canım onlardan birinin yerine alınabilirsin zaten daha başındayız yine de arkadaşlar ortak bir kararla seni de katabilirler.Kızlar beni de ekler mısınız?
Kalan 712 taneyi de okudum9.200 daha okudum
Kalan :712
Bitti mi dileğinizin hatmi?Kalan 712 taneyi de okudum
Bilmiyorum ki canım yazmayanlar varBitti mi dileğinizin hatmi?
Duruma göre beni de etiketlerseniz ben de okumaya başlayayımBilmiyorum ki canım yazmayanlar var
12.000 sadece ya fettah mi okunacakG gokyuzu_ den ses çıkmadı değil mi o halde onun okuması duruyor.
redsonja87 12.000
B Beklenen2 12.000
Okur musunuz bugün hanımlar
Ben şimdi toparliyorum listeyi sürekli yer değişimi oldu
Öncesinde 5 528mucizemmm için niyetlerin duasını okuyun sonra sadece ya Fettah diyeceksiniz
Canım 5 528mucizemmm için niyetlen sonra ya Fettah ya Fettah diye çek12.000 sadece ya fettah mi okunacak
12.000 mi cekeyim canım yeni katıldım daCanım 5 528mucizemmm için niyetlen sonra ya Fettah ya Fettah diye çek
Tamam canimCanım 5 528mucizemmm için niyetlen sonra ya Fettah ya Fettah diye çek
Okudukça sayıdan düş 12.000 okumasan da olur bitirelim hep birlikte
Şöyle yapalım 2. Arkadaşta düzene girer grup canım :)12.000 mi cekeyim canım yeni katıldım da