- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.981
YA Fettah hatmi yapıcaz canım çok kişi olursak başlıcazNe okuyacağım, günlük ne kadar okuyacağım.
Bilgilendirirseniz hemen başlayayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA Fettah hatmi yapıcaz canım çok kişi olursak başlıcazNe okuyacağım, günlük ne kadar okuyacağım.
Bilgilendirirseniz hemen başlayayim
teşekkür ederim ne kadar okuyacağımız belli mi
Ne kadar çoğalırsak okadar dua sayısı azalıcak ekleyelim mi senide canım listeyeteşekkür ederim ne kadar okuyacağımız belli mi
Tamam canım paylaşıyorum 3 gün sizce daha iyi olmaz mı 1 hafta çok uzun süre esmaül hüsna olduğu için hemen ilerler1. 5 528mucizemmm
2. M MeltemMelo
3. H Huzura meftun
4. Goldenpanthera
5. Uraniaaflora
6. yeniuye01
7. talena
8. gozyasi
9. Handandandan
10. G gokyuzu_
Listemiz bu şekilde arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ❤ okumayı başlayacağım sayı 23.912 düşüyor herkese. Sayı yüksek olduğu için 1 hafta süre verebiliriz. Daha hızlı okuruz derseniz 5 güne indiririz.
5 528mucizemmm duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
Duam1. 5 528mucizemmm
2. M MeltemMelo
3. H Huzura meftun
4. Goldenpanthera
5. Uraniaaflora
6. yeniuye01
7. talena
8. gozyasi
9. Handandandan
10. G gokyuzu_
Listemiz bu şekilde arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ❤ okumayı başlayacağım sayı 23.912 düşüyor herkese. Sayı yüksek olduğu için 1 hafta süre verebiliriz. Daha hızlı okuruz derseniz 5 güne indiririz.
5 528mucizemmm duanı paylaşır mısın canım okumayı başlatalım
Baska dualarda okdugun icin 3 gune kendi adima.soz veremem 17 bin ya selami bile 3 gunde zor.okuyablmistm tek basimaTamam canım paylaşıyorum 3 gün sizce daha iyi olmaz mı 1 hafta çok uzun süre esmaül hüsna olduğu için hemen ilerler
3 gün ağır gelir ama 5 güne bitirebiliriz denirse ,yani günlük 4.800 civarı okumak gerekir, bana uyarTamam canım paylaşıyorum 3 gün sizce daha iyi olmaz mı 1 hafta çok uzun süre esmaül hüsna olduğu için hemen ilerler
Tek başına olunca zor oluyor aynenBaska dualarda okdugun icin 3 gune kendi adima.soz veremem 17 bin ya selami bile 3 gunde zor.okuyablmistm tek basima
5 uygundur bana3 gün ağır gelir ama 5 güne bitirebiliriz denirse ,yani günlük 4.800 civarı okumak gerekir, bana uyar
Tek başına olunca zor oluyor aynen
Tamam canım 5 gün olsunBaska dualarda okdugun icin 3 gune kendi adima.soz veremem 17 bin ya selami bile 3 gunde zor.okuyablmistm tek basima
Hayır canım ben hacet namazını kıldım niyetimi ettim sizde benim adıma niyet ve duamı edip başlıyorsunuzBana bilgi verebilir misiniz ? Namaz abdesti şart mı
Aynen Tuğçe nin dediği gibi. Abdestli olursa daha güzel olur tabii ama şart değil. Özel günlerde de okunabilir. Sadece duasını okuyup niyetlerin en başında sonra ya Fettah çekeceksinizBana bilgi verebilir misiniz ? Namaz abdesti şart mı
Aslında bir haftalık olsa, cumadan cumaya yeni kişiye geçilse daha güzel olur.Merhaba arkadaşlar ben gün içi çalışıyorum akşamları okuyacağım ancak 5 gün beni biraz zorlayabilir. 1 hafta daha uygun bana.