• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Canım kumbaraya isteyen fazladan cekmiyormuydu?
Ben günlük bir kişiye ancak yetistiriyorum Yani hakka girmeyelim demişsin aklıma takıldı Hakkamı girmiş oluyorum zaten kumbaraya isteyen okumuyormuydu
Cnm okuyabilirsen oku 🙏
Orda baska bırsey ıfade etmek istemiş olabilir arkadasımız..
Ama bı arkadasımızı lısteden cıkarma soz konusu olabılir
Rakamlar degısebılır haberınız olsun

Ben günlük bir kişiye ancak yetistiriyorum Yani hakka girmeyelim demişsin aklıma takıldı Hakkamı girmiş oluyorum zaten kumbaraya isteyen okumuyormuydu
Aynen bende okumak istiyorum kumbaraya fakat hergün fırsatım olmuyor. Arada okuyabiliyorum.Ama kendime düşen okumaları zamanında yapıp kumbaradan kullanmıyorum..Hakka girmiş oluyormuyuz yine de anlayamadı.
Kumbara bir yardımlaşma .okuyamayanlara destek olmak amaçlı..Ama okuyamayınca neden hakka girmek olsun ki.

Aynen bende okumak istiyorum kumbaraya fakat hergün fırsatım olmuyor. Arada okuyabiliyorum.Ama kendime düşen okumaları zamanında yapıp kumbaradan kullanmıyorum..Hakka girmiş oluyormuyuz yine de anlayamadı.
Kumbara bir yardımlaşma .okuyamayanlara destek olmak amaçlı..Ama okuyamayınca neden hakka girmek olsun ki.
Yukarıdada belırttım Mintimint Mintimint orda baska brsey ıfade etmıs olabilir..
Sıkıntı yok ben hep dıyorum okuyabılen okusun o yuzden 2 kısı okunmuyor ya zaten coğunun işi var hatımlerı vs.
O yuzden okuyabılen kumbaraya okuyacak.

GÜNCEL KUMBARA" 58.410

KIZLAR OKUYABILEN OKUSUN KIMSEYI ZORLAMIYORUZ GÖNLÜNÜZDEN KOPARSA ICINIZDEN GELİYORSA BAĞIŞLAYIN BU TARZ ŞEYLER ASLA ZORAKI OLMAMALI TAMAMEN ALLAH RIZASINI GÖZETEREK İÇTEN GELEREK SIKINTIYA GİRMEYEREK YAPILMASI GEREKEN ŞEYLER..
EVET GUNLUK FAZLADAN 1000 TANE OKUNSA İYİ OLUR AMA TABIKI ZORUNLU DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN GUNLUK BIZE DUSEN RAKAMI AKSAM 21.00 DA BİLDİRMEK..
SİZ GECIKINCE BENDE COK GECIKIYORUM SADECE BU KONUDA HASSASİYET GOSTERMENIZI ISTIYORUM O KDAR

Cnm okuyabilirsen oku 🙏
Orda baska bırsey ıfade etmek istemiş olabilir arkadasımız..
Ama bı arkadasımızı lısteden cıkarma soz konusu olabılir
Rakamlar degısebılır haberınız olsun
Tamam canım anladım tabiki isterim fazladan okumak ama elimden geldiğince bir kişi için eksiksiz okuyorum zaten
Ramazan olduğu için bir kişiyi ancak yetistiriyorum normalde bende fazladan okurdum
Sadece bu konuda hassasım hak yazılınca bi noluyoruz dedim Sayfayı aktif olarak takip etmiyorum ne konuşuldu bu konu hakkında bilmiyorum
Yani kumbaraya neden herkes 1000 tane okusun isteyen dileyen ne kadar okursa oda okuyan kişilerin hayrıdır zaten

02.05.2021 14. SIRA namaste21 namaste21 (kızı inci)

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
namaste21 namaste21 (inci)

İnci nin duası;
Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”
Allahım Ya Fettah ismin hürmetine 99 ismin hürmetine Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)yüzü suyu hürmetine, gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin evliyaların sevdiğin kulların yüzü suyu hürmetine , burda birbirini tanımadan birbiri için dua eden kullarının ve çekilen El Fettah zikrinin yüzü suyu hürmetine;
Allahım sonsuz kapın var.Bana ve aileme hayırlı güzel kapılar aç.Sağlıkla huzurla mutlulukla bolluk bereketle sevgi saygıyla güzel bir ömür ve ahiret ver Rabbim.
Allahım bana gireceğim sınavda benim için en hayırlı en güzel okulu kazanıp başarıyla okuyup huzurla bolluk bereket ve hayırla çalışacağım güzel bir mesleğim olmasını nasip et.
Allahim bize verdiklerin ve vereceklerin icin cok tesekkur ederiz. Lutfen bizlere en mutlu olacagimizi bol bol ve tez zamanda ver Allahim sen benim gonlumde olani ver. Sen anneme hayat enerjisi gencik guzellik mutluluk ver kendini begensin , sevsin. Kardesime elde etmek istedigininde uzerinde basari ozguven ver guzel insanlarla karsilastir. Babama saglik guc ver. Ona rahat edecegi bol para kazanacagi is kapilari ac sadakat empati ve mutluluk ver. Allahim ben hayirlisiyla zayiflamak istedigim fizige yuze saclara sahip olmak kendimi guzel hissetmek istiyorum. Sen mutlu ve saglikli bir sekilde hizlica zayiflamama guzellesmeme yardim et.Bana istahsizlik ver yeme istegimi al.Bana verdiklerin icin hamd olsun. Ama isterim ki daha guzel olayim kendimi daha begeneyim. Kilom yuzunden cildim yuzum yuzunden surekli gergin olmayayim. Allahim benim bu sene universitede is bulacagim benim icin hayirli olan mutlu olacagim bir bolum kazanmamda yardimci ol. Bana azim ver istek ver. Anlamamda ogrenmemde sorulari cözmemde yardimci ol. Bizleri iyi insanlarla karsilastir. Sen yardima ihtiyaci olanlarin sana avuc acanlarin yardimcisi ol. Sokakta kalanlara hasta olanlara mutsuz olanlara yardim et. Bu korona hastaligi tez zamanda daha fazla insana zarar vermeden gecip gitsin Allahim. Bizlere uzun mutlu omurler ver. Omurlerimizi mutlu gecirecegimiz gunlerle uzat. Allahim sen benim duama amin diyenlerin kalbindeki dileklerini hayirli sekilde gerceklestir. Seni cok seviyoruz Allahim.
AMİN
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

YARIN 15. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..

📢KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

1. Morrmeneksee Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. namaste21 namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. @bluepinkk
13. Myhomes Myhomes
14. namaste21 namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. Taze fasulye Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. Krew Krew
27. @Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. debriyajgazfren debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. Asiltutku Asiltutku
42. Asiltutku Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. @Barbara
Morrmeneksee Morrmeneksee Ssevincli Ssevincli okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻🌺

Tamam canım anladım tabiki isterim fazladan okumak ama elimden geldiğince bir kişi için eksiksiz okuyorum zaten
Ramazan olduğu için bir kişiyi ancak yetistiriyorum normalde bende fazladan okurdum
Sadece bu konuda hassasım hak yazılınca bi noluyoruz dedim Sayfayı aktif olarak takip etmiyorum ne konuşuldu bu konu hakkında bilmiyorum
Yani kumbaraya neden herkes 1000 tane okusun isteyen dileyen ne kadar okursa oda okuyan kişilerin hayrıdır zaten
1000 tane kastetmemızdekı amaç matematıksel olrak gunluk bu kdr okunursa su kdar rakam olur şeklınde bırseyı ifade etmek.
Dedıgım gıbı kesinlikle zorakı olacak sey değil bu tarz seyler vaktı olan okusun dıe her zaman ifade eden bırıyım ben.. Bugun mesela benımde cok vaktım yok 500 tane okuyabildim kendımı sıkmadan ıcımden koparak.. Istersenz hıc okumayın bu sızın hakka gırdıgınız anlamına kesınlıkle gelmez..
Onemli olan gunluk dusen 5314 u hakkıyla okumak o kdr. 🙏Benımde sızlerden suphem yok zaten bu konuda Allah razı olsun hepınzdn

Şuan hayrına okunsun diye yazmıyor arkadaşlar. Eğer kumbara 239.121e tamamlanırsa listeden bir kişiye bağışlanacak ve onun hatmi tamamlanmış olacak. Okuyan herkeste o bir kişiye okumuş olucak yani normalde bir kişiye zaten 5bin çekiyoruz böyle kimin kaç çektiği belli olmadan tamamlanmış olucak. Onu demek istemistirler yine de vakti olan okuyor mecburiyet yok yani🤗

Canlar hakka girmeyelim derken aman illaha çekmek zorundasınız demek istemedim. Oruçtan dolayı kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Yani demek istediğim kumbaraya aynı isimler hep atmasın diğer arkadaşlarımızda müsait oldukça az çok çekebiliyorsa çeksin.Tabiki herkes kendi sevap haznesine çekiyor kiiii zaten çoğu kişide birbirini biliyor artık az çok şüpge yok herkes elinden geleni yapıyor. Neyse bugün biraz canım sıkkın galiba içinden geçeni dışıma yanlış yansıttım hiç bir art niyet yoktu kusura bakmayın

TEKRARLIYORUM KIZLAR KATİYEN ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER KUMBARAYA GÖNÜLLÜ ÇEKIYORSANIZ ÇEKİN ONUN DISINDA BENDE İSTEMEM ZATENN..
BU GRUPTA ZORUNLU OLAN BIRSEY VARSA ODA KENDIMIZE DUSEN GUNLUK RAKAMI (AKSILIKLER HARİÇ) ÇEKMEK YERINE GETİRMEK.
SAAT 21.00 A KDAR BİLDİRİM YAPMAK
YERI GELİYOR 12 YE KADAR BEKLİYORUM INANCINIZ OLSUN ELIMDE DEFTER. OKUYANLAR OKUMAYANLAR DIYE DURMADAN ETIKET YAPIYORUM BUDA BENIM VAKTİMİN ISRAF OLMASINA SEBEP OLUYOR BEN TEK BU KONUDA SIZDEN ISRARLA 21. 00 DIYORUM ONUN DISINDA COK SUKUR GRUPCA COK IYI OLDUGUMUZU DUSUNUYORUM

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

İnci nin duası;
Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”
Allahım Ya Fettah ismin hürmetine 99 ismin hürmetine Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)yüzü suyu hürmetine, gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin evliyaların sevdiğin kulların yüzü suyu hürmetine , burda birbirini tanımadan birbiri için dua eden kullarının ve çekilen El Fettah zikrinin yüzü suyu hürmetine;
Allahım sonsuz kapın var.Bana ve aileme hayırlı güzel kapılar aç.Sağlıkla huzurla mutlulukla bolluk bereketle sevgi saygıyla güzel bir ömür ve ahiret ver Rabbim.
Allahım bana gireceğim sınavda benim için en hayırlı en güzel okulu kazanıp başarıyla okuyup huzurla bolluk bereket ve hayırla çalışacağım güzel bir mesleğim olmasını nasip et.
Allahim bize verdiklerin ve vereceklerin icin cok tesekkur ederiz. Lutfen bizlere en mutlu olacagimizi bol bol ve tez zamanda ver Allahim sen benim gonlumde olani ver. Sen anneme hayat enerjisi gencik guzellik mutluluk ver kendini begensin , sevsin. Kardesime elde etmek istedigininde uzerinde basari ozguven ver guzel insanlarla karsilastir. Babama saglik guc ver. Ona rahat edecegi bol para kazanacagi is kapilari ac sadakat empati ve mutluluk ver. Allahim ben hayirlisiyla zayiflamak istedigim fizige yuze saclara sahip olmak kendimi guzel hissetmek istiyorum. Sen mutlu ve saglikli bir sekilde hizlica zayiflamama guzellesmeme yardim et.Bana istahsizlik ver yeme istegimi al.Bana verdiklerin icin hamd olsun. Ama isterim ki daha guzel olayim kendimi daha begeneyim. Kilom yuzunden cildim yuzum yuzunden surekli gergin olmayayim. Allahim benim bu sene universitede is bulacagim benim icin hayirli olan mutlu olacagim bir bolum kazanmamda yardimci ol. Bana azim ver istek ver. Anlamamda ogrenmemde sorulari cözmemde yardimci ol. Bizleri iyi insanlarla karsilastir. Sen yardima ihtiyaci olanlarin sana avuc acanlarin yardimcisi ol. Sokakta kalanlara hasta olanlara mutsuz olanlara yardim et. Bu korona hastaligi tez zamanda daha fazla insana zarar vermeden gecip gitsin Allahim. Bizlere uzun mutlu omurler ver. Omurlerimizi mutlu gecirecegimiz gunlerle uzat. Allahim sen benim duama amin diyenlerin kalbindeki dileklerini hayirli sekilde gerceklestir. Seni cok seviyoruz Allahim.
AMİN
239.121 /45= 5314 ADET

ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. namaste21 namaste21
8. @theia07
9. @Magnifiaque
11. M MaviMabellee
12. @bluepinkk
13. Myhomes Myhomes
14. namaste21 namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. Taze fasulye Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. Krew Krew
27. @Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. debriyajgazfren debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. Asiltutku Asiltutku
42. Asiltutku Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. @Barbara
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah 1000 kumbaraya eklerseniz 🤲🧡

İnci nin duası;
AMİN
239.121 /45= 5314 ADET

LİSTE 📃

2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. namaste21 namaste21
8. @theia07
9. @Magnifiaque
11. M MaviMabellee