• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

KIZLAR GERCEKTEN BİLDİRİMLER COK GECIKIYOR SAAT 21.00 DA BİTMİŞ OLMASI GEREKIYOR NORMALDE..
EVET BAZEN AKSİLİK YAŞANIR ISTISNALAR OLABİLİR FAKAT ALIŞKANLIĞA DONUSURSE HER AKSAM BENIM VE Ssevincli Ssevincli İÇİN BİRAZ SIKINTI OLUR. LÜTFEN 21. 00 A KADAR TAMAMLAMIS OLALIM. BAKTINIZ GUN İÇİNDE YETISEMIYECEKSINIZ YAZIN BEN ZATEN KUMBARADAN HEMEN TAMAMLIYORUM

SAAT 9 BUÇUĞA YAKLASIYOR VE 15 KISI VAR DAHA BİLDİRİM YAPMAYAN NOLUR BIRAZ DAHA HASSASIYET ISTIYORUZ 🙏

Hakkınızı helal edin kızlar Ssevincli Ssevincli Morrmeneksee Morrmeneksee ben normalde hep tamamlanaya çalışıyorum fakat gece işinde olduğum için bazen gerçekten yetiştiremiyorum bu yüzden bildirimde 10 dk filan gecikiyorum çünkü işe gidiş saatimle çakışıyo boş zamanımda tesbihim bitince kumbaraya çekmeye çalışıyorum elimden geldiğince dediğim gibi hakkınızı helal edin

Back