- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Kuzum giremedim kusura bakma benden yana TamamMucizemm222 ıcın bıldırım yapmayanlar
F Flower__Magnifiaque Saliha40 Tiniminimavihanim B Buluts34 mutlulukbenihicbirakma B Bademmm388 debriyajgazfren
Allah hepinizinden razı olsun1.Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimesOKUDU
3.Tavuk_suyu_ OKUDU
4.Mucizemm222 OKUDU
5. F Flower__OKUDU
6.namaste21 OKUDU
7.Hemsirecik OKUDU
8.theia07 OKUDU
9.Magnifiaque OKUDU
10.sweetgirlcandy OKUDU
11. M MaviMabelleeOKUDU
12.bluepinkk OKUDU
13.Myhomes OKUDU
14.namaste21 (kızı) OKUDU
15.Mintimint OKUNDU
16.SoLeiL12 OKUDU
17.Saliha40 OKUDU
18.Ssevincli OKUDU
19.burcusami OKUDU
20.Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34OKUDU
22.Gelincik78 OKUNDU
23.Taze fasulye OKUDU
24.Life light OKUDU
25. E EbruazraOKUDU
26.Krew OKUDU
27.Yenidelhi OKUDU
28. R rana20OKUDU
29.MoonfacedMom OKUNDU
30.aysenurt3991 OKUDU
31.MoonfacedMom (ipek) OKUNDU
32.Nayro OKUDU
33.mutlulukbenihicbirakma OKUDU
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ) OKUDU
35. 5 528mucizemmmOKUDU
36. B Bademmm388OKUDU
37.Yazarhanim OKUDU
38.Yorgunkus OKUDU
39.debriyajgazfren OKUDU
40.mavispreyboya OKUDU
41.Asiltutku OKUNDU
42.Asiltutku (annesi) OKUNDU
43.Umut_2019 OKUNDU
44. M MaviMabellee (annesi)OKUDU
45.Barbara OKUDU
Mucizemm222 CANIM HATİMİN TAMAM ALLAH KABUL ETSİN
Ben kabul ediyorumBi kac arkadaş yazmış hafta sonlari 2 kişiye okuyalım diye ne dersinMorrmeneksee hem daha çabuk biter ne der acaba çoğunluk
F Flower__ Sevcan arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin23.04.2021 5. SIRA F Flower__
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
F Flower__ (sevcan)
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(Amin)." (Furkan Suresi 74. Ayet)
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Ya Fettah Ya vedud Ya cami
Rabbim bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Peygamber efendimiz (s.a.v)'in hürmeti için dualarımı kabul et.Allahım sen bana ve dua grubumuzdaki dıleyen tüm bekar kardeslerime YA FETTAH isminle hayırlı, dürüst,merhametli,kalbinde Allah korkusu olan, sevgisi ve saygısı bir ömür sürecek,dünya ve ahirette mutlu ve rahat bir hayat yaşayabileceğimiz,hem gönlümüze hem gözümüze hoş gelecek eş nasip eyle.
Allahım benim için doğru kişi olacak kişinin en yakın zamanda hayırlısıyla hayatıma girmesini nasip et. En yakın zamanda mesleğimi en güzel,kazançlı ve mutlu şekilde yapabileceğim hayırlı bir iş bulabilmemi bana nasip et Yarabbim.
Allahım günahlarımı affet,beni cehennem ve kabir azabından koru,ailemi ve beni kaza belalardan koru, birlikte mutlu huzurlu bir hayat yaşamamızı nasip et Allahım.
Allahım duama amin diyen dua kardeşlerimin de ne sıkıntıları varsa kalplerine ferahlık ver, gönüllerinden geçen duaları hayırlısıyla kabul et . Amin
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 6. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
8.000 kumbarayaKUMBARA =)
TOPLAM =) 800
KIZLAR MUSAIT OLDUĞUMUZDA ÇEKELİM İNŞALLAH YETISTIREMEYEN OLDUĞUNDA ÇOK FAYDASI OLUYOR..
ÇEKENDEN ÇEKMEYENDEN ALLAH RAZI OLSUN
Hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sanaKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin inşallah canım benimHayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?