- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Mucizemm222 (Sıla)
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Okudum canımMucizemm222 ıcın bıldırım yapmayanlar
F Flower__Magnifiaque Saliha40 Tiniminimavihanim B Buluts34 mutlulukbenihicbirakma B Bademmm388 debriyajgazfren
Bende 2 kısı okunsun cok ıstıyorum fakat okuyamam dıen daha fazla malesfBi kac arkadaş yazmış hafta sonlari 2 kişiye okuyalım diye ne dersinMorrmeneksee hem daha çabuk biter ne der acaba çoğunluk
Şimdii okudumm canımm kusura bakma geç girdim rabbim kabul etsiinnnMagnifiaque Tiniminimavihanim mutlulukbenihicbirakma kızçeler OKUDUGUNUZDAN EMINIM FAKAT YINEDE OKUDUYSANIZ BİLDİRİMİN YAPARSANIZ COK SEVINIRIM.. ARKADASIMIZDA GÖRMÜŞ OLSUN İÇİNE SİNSİN 5. KİŞİYİ SIRADAKI ARKADASI PAYLASTIM BU ARADA
Sorun yok cnm.. Artık burdakılerın cıdden okuyan insanlar oldugunu bılıyorum.. Sadece teyit amaçlıŞimdii okudumm canımm kusura bakma geç girdim rabbim kabul etsiinnn
Allah dualarınızı kabul etsin önceliklebende FETİH SÜRESİ TERTİBİ ile hamile kaldım bebeğimi doğurdum ve Rabbimden istediğim bir çok şey zamanla bu dua ile olduğuna inanıyorum.. inşallah sizlere de vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?