*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah Morrmeneksee

23.04.2021 5. SIRA F Flower__

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
F Flower__ (sevcan)

Türkçe Okunuşu:

"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(Amin)." (Furkan Suresi 74. Ayet)

Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"

Ya Fettah Ya vedud Ya cami
Rabbim bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Peygamber efendimiz (s.a.v)'in hürmeti için dualarımı kabul et.Allahım sen bana ve dua grubumuzdaki dıleyen tüm bekar kardeslerime YA FETTAH isminle hayırlı, dürüst,merhametli,kalbinde Allah korkusu olan, sevgisi ve saygısı bir ömür sürecek,dünya ve ahirette mutlu ve rahat bir hayat yaşayabileceğimiz,hem gönlümüze hem gözümüze hoş gelecek eş nasip eyle.
Allahım benim için doğru kişi olacak kişinin en yakın zamanda hayırlısıyla hayatıma girmesini nasip et. En yakın zamanda mesleğimi en güzel,kazançlı ve mutlu şekilde yapabileceğim hayırlı bir iş bulabilmemi bana nasip et Yarabbim.

Allahım günahlarımı affet,beni cehennem ve kabir azabından koru,ailemi ve beni kaza belalardan koru, birlikte mutlu huzurlu bir hayat yaşamamızı nasip et Allahım.

Allahım duama amin diyen dua kardeşlerimin de ne sıkıntıları varsa kalplerine ferahlık ver, gönüllerinden geçen duaları hayırlısıyla kabul et . Amin

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 6. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN

Bi kac arkadaş yazmış hafta sonlari 2 kişiye okuyalım diye ne dersin Morrmeneksee hem daha çabuk biter ne der acaba çoğunluk

Bi kac arkadaş yazmış hafta sonlari 2 kişiye okuyalım diye ne dersin Morrmeneksee hem daha çabuk biter ne der acaba çoğunluk
Bende 2 kısı okunsun cok ıstıyorum fakat okuyamam dıen daha fazla malesf bı listeyi yarılıyalım o zamana kdr herkesın cuzleri vs vs bıterse uygun gorurlerse yıne bi teklıf ederız...

Gercektenmi.. Cok sevındım sızın adınıza.. Insallah hepımıze nasıp olur.. Dualarımızın kabul oldugu gun buraya gelip oldu sevincini yasatsın Allah hepımıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…