*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Mucizemsin arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin 5314 adet okudum Morrmeneksee

Arkadaşlar size bir fikrimi söylemek istiyorum FİKİR benden ONAYLAMASI sizden Haftaiçi Pazartesiden Cuma’ya sadece 1 kişi için okumaya devam edelim ama cumartesi ve pazar 2 kişi için okuyalım bence herkes okuyabilir o iki günde 2 kişi için herkes evde oluyo en azından daha aza indirmiş oluruz ne dersiniz ?

Ben varım canım çok geç sıra gelecek böyle giderse cumartesi pazar özellikle pazar herkes evdedir büyük ihtimal 2 kişi için okunabilir rahatlıkla

M morr-menekse Ssevincli Mucizemm222 niyetine okudum Rabbim kabul etsin

Benide ekler misinn?? Ben direk kendi kendime katıldım cektm ama bugün 1000 cektm canm
Yaaa canım benım valla liste tamam buranın ama 2.ya fettah grubu dıe bır konu actım oraya gecsene katılım olursa ordan tekrr baslatıcaz bi bak istersen

Yaaa canım benım valla liste tamam buranın ama 2.ya fettah grubu dıe bır konu actım oraya gecsene katılım olursa ordan tekrr baslatıcaz bi bak istersen
Ay bi saniye. Ben oraya yazmısım sanırsam. Şimdi orda rasgele kendimiz için mi okuyorz anlayamadım ki kafam karıstı şimdi

Yok balım.. Burdakı gıbı lıste yapıcz hergun 1 kısıye hatim edıcez.. Gunluk 1 kısıye yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…