- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Mucizemsin arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin 5314 adet okudum22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Mucizemm222 (Sıla)
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Ben varım canım çok geç sıra gelecek böyle giderse cumartesi pazar özellikle pazar herkes evdedir büyük ihtimal 2 kişi için okunabilir rahatlıklaArkadaşlar size bir fikrimi söylemek istiyorum FİKİR benden ONAYLAMASI sizdenHaftaiçi Pazartesiden Cuma’ya sadece 1 kişi için okumaya devam edelim ama cumartesi ve pazar 2 kişi için okuyalım bence herkes okuyabilir o iki günde 2 kişi için herkes evde oluyo en azından daha aza indirmiş oluruz ne dersiniz ?
M morr-menekse22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Mucizemm222 (Sıla)
İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Kimse daha cevap vermedi bakalım ne diyeceklerBen varım canım çok geç sıra gelecek böyle giderse cumartesi pazar özellikle pazar herkes evdedir büyük ihtimal 2 kişi için okunabilir rahatlıkla
Benide ekler misinn?? Ben direk kendi kendime katıldım cektm ama
Morrmeneksee - @arkadasimes
- @Tavuk_suyu_
Mucizemm222 - @Jacbss
- @namaste21
- @Hemsirecik
theia07 - @Magnifiaque
- @sweetgirlcandy
- @28mn
- @bluepinkk
- @Myhomes
- @Glsgl
- @Mintimint
- @SoLeiL12
- @Saliha40
Ssevincli burcusami - @tiniminihaniim GÜNCEL LİSTEMİZZ.. UMARIM DAHA COK KATILIMLA DAHA HIZLI SEKILDE ILERLERIZ
Yaaa canım benımBenide ekler misinn?? Ben direk kendi kendime katıldım cektm amabugün 1000 cektm canm
Ay bi saniye. Ben oraya yazmısım sanırsam. Şimdi orda rasgele kendimiz için mi okuyorz anlayamadım ki kafam karıstı şimdiYaaa canım benımvalla liste tamam buranın ama 2.ya fettah grubu dıe bır konu actım oraya gecsene katılım olursa ordan tekrr baslatıcaz bi bak istersen
Allah razı olsun bende katılıyorum inşallah10 kisi cok az Evet ama harikaymis ya@Life light @H M Yenidelhi @yildizsavascisi @sweetgirlcandy Morm @Maviayyy burcusami @goah
Kaderdaslarim sizide etiketleyim
Cnm bu lıste coktan basladı ama 2.ya fettah grubu kurduk katılım olursa orada baska grup ıcın baslatıcaZzAllah razı olsun bende katılıyorum inşallah
Tamam o halde . Allah kabul etsin inşallahCnm bu lıste coktan basladı ama 2.ya fettah grubu kurduk katılım olursa orada baska grup ıcın baslatıcaZz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?