• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
Mucizemm222 Mucizemm222 (Sıla) 🤲

İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin 🤲

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲
Mucizemsin arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin 5314 adet okudum Morrmeneksee Morrmeneksee

Arkadaşlar size bir fikrimi söylemek istiyorum FİKİR benden ONAYLAMASI sizden 😃 Haftaiçi Pazartesiden Cuma’ya sadece 1 kişi için okumaya devam edelim ama cumartesi ve pazar 2 kişi için okuyalım bence herkes okuyabilir o iki günde 2 kişi için herkes evde oluyo en azından daha aza indirmiş oluruz ne dersiniz ?

Arkadaşlar size bir fikrimi söylemek istiyorum FİKİR benden ONAYLAMASI sizden 😃 Haftaiçi Pazartesiden Cuma’ya sadece 1 kişi için okumaya devam edelim ama cumartesi ve pazar 2 kişi için okuyalım bence herkes okuyabilir o iki günde 2 kişi için herkes evde oluyo en azından daha aza indirmiş oluruz ne dersiniz ?
Ben varım canım çok geç sıra gelecek böyle giderse cumartesi pazar özellikle pazar herkes evdedir büyük ihtimal 2 kişi için okunabilir rahatlıkla

22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
Mucizemm222 Mucizemm222 (Sıla) 🤲

İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin 🤲

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲
M morr-menekse Ssevincli Ssevincli Mucizemm222 Mucizemm222 niyetine okudum Rabbim kabul etsin 🤲🌺

Benide ekler misinn?? Ben direk kendi kendime katıldım cektm ama🤭🤭😂😂 bugün 1000 cektm canm
Yaaa canım benım 🙏🙏valla liste tamam buranın ama 2.ya fettah grubu dıe bır konu actım oraya gecsene katılım olursa ordan tekrr baslatıcaz bi bak istersen

Yaaa canım benım 🙏🙏valla liste tamam buranın ama 2.ya fettah grubu dıe bır konu actım oraya gecsene katılım olursa ordan tekrr baslatıcaz bi bak istersen
Ay bi saniye. Ben oraya yazmısım sanırsam. Şimdi orda rasgele kendimiz için mi okuyorz anlayamadım ki kafam karıstı şimdi 🤔🤔

Yok balım.. Burdakı gıbı lıste yapıcz hergun 1 kısıye hatim edıcez.. Gunluk 1 kısıye yanı

Back