*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Mucizemm222 (Sıla)

İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN

KIZLAR DUAYI DAHA ORTADA EKSIKLER VARKEN ORTAYA ATARSAM ARADA MESAJLAR KAYNAYIP GIDIYOR KİM KAC EKSIK CEKTI KAC KALDI VS GOZDEN KACIYOR ILETISIM KOPUKLUĞU YASIYORUZ GORMUYORUZ MESAJLARI.. ARADA DUAYI PAYLASMAM 9.30 U BULABİLİYOR HAKLI OLARAK

22.04.2021 4. SIRA @MUCİZEMM222

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Mucizemm222 (Sıla)

İsmim Sıla
Bismillahirrahmanirrahim Allah ım verdiğin evlat için şükürler olsun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle hayırlısıyla evladımız için istediğimiz herşeyi yapabilmeyi nasip eyle Allah'ım evime huzur bereket aileme sağlık nasip eyle borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah'ım eşime hayırlı kazançlar Salih düşünceler nasip et Allah ım aynı secdeye huzunda beraber baş koydugumuz günleri göster Allah'ım tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul et Rabbim Amin

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 5. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN

KIZLAR DUAYI DAHA ORTADA EKSIKLER VARKEN ORTAYA ATARSAM ARADA MESAJLAR KAYNAYIP GIDIYOR KİM KAC EKSIK CEKTI KAC KALDI VS GOZDEN KACIYOR ILETISIM KOPUKLUĞU YASIYORUZ GORMUYORUZ MESAJLARI.. ARADA DUAYI PAYLASMAM 9.30 U BULABİLİYOR HAKLI OLARAK

Bende okudum canım

Bu listemiz dolu ama ya fettah 2. Grup dıe bır grup daha actım ben katılım cok olursa 2. Grubu baslatacagız.. Konu baslıklarında var cnm bak bı ıstersen
Tamam kuzum okumak ii geliyor en azından için ferahlıyor birilerine faydalı olduğunu düşünüyorsun rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…