*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Okuduk rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Kızlar sız yeterkı bildiriminizi cok gec kalmadan bildirin yazın buraya.. Ssevincli arkadasımla beraberr sıkca kontrol ediyoruz.. Aksam tekrar okuyanların lıstesını atıyoruz olurda gozumuzden kacarsa dıe yınede herkes isminin yanında okudum seklındeki ibareye dıkkat etsın.. Masallah suan 18 kısı bıtırdı bile Allah kabul etsın

Bitti yeni kişiyi bekliyorum sabırsızlıkla

Okudum canım

KIZLAR 2. YA FETTÂH GRUBU KURABİLİRİM ÇÜNKÜ ÖZELDEN COK DÖNÜŞ OLDU BENIDE KATARMISINIZ DIE.. O ARKADASLARIMINDA SEBEBLENMESINI COK ISTERIM GERİ ÇEVİRİRKEN COK ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ MASALLAH HERKEZ NE COK ISTIYORMUS ALLAHIM HERKESE DUALARININ KARSILIGINI VERSIN INSALLAH

Okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah Morrmeneksee Ssevincli

Okudum

Bence bu listeye de ekleyebilirsin sayı daha da azalır canım

Bence bu listeye de ekleyebilirsin sayı daha da azalır canım
Herkes şuan okuyacağı sayıyı net bılıyor cogu okudum aldım deyıp aksama kadar gelmiyor duzenı hıc bozmayalım cok guzel bu sekılde listeyi bozarsak tekrar tekrar bıldırim yapmak zorunda kalırız..

Bu listeye dahil et sayıyı tekrar bölersn takibe 1 arkadaş daha yardm eder 3 kişi olunca zorlanmazsn

Bu listeye dahil et sayıyı tekrar bölersn takibe 1 arkadaş daha yardm eder 3 kişi olunca zorlanmazsn
2. Grubu kurdum. Bu listeyi bozmak istememdekı amac cogu aldım ve cıktım dıyor aksamdan aksama gırenler var net sayıyı biliyorlar tekrar tekrar bıldırim yapmak ıstemıyorum gormeyenler olur bilmiyorduk dıenler mutlaka olurdu. Hemde 45 kısı cok uzun zaten 45. Gunde tamamlanacak ısteyen 2.ye katılabilir

Hmm evet mantıklı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…