- Konu Sahibi Morrmeneksee
Çok geç gördüm grubu galiba başlamışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduk rabbim dualarını kabul etsin inşallah20.04.2021 2. SIRA = @ARKADASİMES
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
@ARKADASİMES ( SERAP) DUASI
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 3. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Gördüm canım Allah kabul etsinCanım gördünmü bildirimi mi?@Morrmeneksee
Bitti yeni kişiyi bekliyorum sabırsızlıklaKızlar sız yeterkı bildiriminizi cok gec kalmadan bildirin yazın buraya.. Ssevincli arkadasımla beraberr sıkca kontrol ediyoruz.. Aksam tekrar okuyanların lıstesını atıyoruz olurda gozumuzden kacarsa dıe yınede herkes isminin yanında okudum seklındeki ibareye dıkkat etsın.. Masallah suan 18 kısı bıtırdı bile Allah kabul etsın
Okudum canım20.04.2021 2. SIRA = @ARKADASİMES
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim
239.121 /45= 5314 ADET
Okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah Morrmeneksee Ssevincli20.04.2021 2. SIRA = @ARKADASİMES
239.121 /45= 5314 ADET
Okudum20.04.2021 2. SIRA = @ARKADASİMES
239.121 /45= 5314 ADET
Bence bu listeye de ekleyebilirsin sayı daha da azalır canımKIZLAR 2. YA FETTÂH GRUBU KURABİLİRİM ÇÜNKÜ ÖZELDEN COK DÖNÜŞ OLDU BENIDE KATARMISINIZ DIE.. O ARKADASLARIMINDA SEBEBLENMESINI COK ISTERIM GERİ ÇEVİRİRKEN COK ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ MASALLAH HERKEZ NE COK ISTIYORMUS ALLAHIM HERKESE DUALARININ KARSILIGINI VERSIN INSALLAH
Herkes şuan okuyacağı sayıyı net bılıyor cogu okudum aldım deyıp aksama kadar gelmiyor duzenı hıc bozmayalım cok guzel bu sekılde listeyi bozarsak tekrar tekrar bıldırim yapmak zorunda kalırız..Bence bu listeye de ekleyebilirsin sayı daha da azalır canım
Anladım canım haklısınHerkes şuan okuyacağı sayıyı net bılıyor cogu okudum aldım deyıp aksama kadar gelmiyor duzenı hıc bozmayalım cok guzel bu sekılde listeyi bozarsak tekrar tekrar bıldırim yapmak zorunda kalırız..
Bu listeye dahil et sayıyı tekrar bölersn takibe 1 arkadaş daha yardm eder 3 kişi olunca zorlanmazsnKIZLAR 2. YA FETTÂH GRUBU KURABİLİRİM ÇÜNKÜ ÖZELDEN COK DÖNÜŞ OLDU BENIDE KATARMISINIZ DIE.. O ARKADASLARIMINDA SEBEBLENMESINI COK ISTERIM GERİ ÇEVİRİRKEN COK ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ MASALLAH HERKEZ NE COK ISTIYORMUS ALLAHIM HERKESE DUALARININ KARSILIGINI VERSIN INSALLAH
2. Grubu kurdum. Bu listeyi bozmak istememdekı amac cogu aldım ve cıktım dıyor aksamdan aksama gırenler var net sayıyı biliyorlar tekrar tekrar bıldırim yapmak ıstemıyorum gormeyenler olur bilmiyorduk dıenler mutlaka olurdu. Hemde 45 kısı cok uzun zaten 45. Gunde tamamlanacak ısteyen 2.ye katılabilirBu listeye dahil et sayıyı tekrar bölersn takibe 1 arkadaş daha yardm eder 3 kişi olunca zorlanmazsn
Hmm evet mantıklı canm2. Grubu kurdum. Bu listeyi bozmak istememdekı amac cogu aldım ve cıktım dıyor aksamdan aksama gırenler var net sayıyı biliyorlar tekrar tekrar bıldırim yapmak ıstemıyorum gormeyenler olur bilmiyorduk dıenler mutlaka olurdu. Hemde 45 kısı cok uzun zaten 45. Gunde tamamlanacak ısteyen 2.ye katılabilir