- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #4.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan : 30.000KALAN SAYI 36.788
Barbara çiçeğimm duanı okudum gönülden çokkça aminnn kimseyi unutmamişın Morrmeneksee mm 1700de kumbaraya okudum.Allah kabul etsiinn30. 05.2021 45.Sıra Barbara SON KISI
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Barbara
Büşra.
Euzu billahi minesseytanirracim
Bismillahirrahmanirrahiym.
El hamdü lillahi Rabbil alemin. Vesselatü Ves selami ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ya Rabbim. Annemi, babamı, kardeşimi koru. Sen onları başımdan, yanımdan eksik etme.
Allahım sen affedicisin, affetmeyi seversin. Beni de affet. Dualarımın olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet.
Allahım yuvamda eşimle mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp, eşimle beraber secdene dönüp, hayırlı kullarından olmamızı nasip eyle.
Allahım içimde ki korkuyu al ve benim gibi nice eşiyle sorun yaşayıp beraber olamayan, cinsi münasebete giremeyen tüm kız kardeşlerime yardım et. Bize kolaylık sağla.
Allahım, eşimi başımdan, yanımdan eksik etme. Tüm hastalara ve eşimin hastalığına şifa ver. Hayırlı bir işi olmasını ve hakkıyla, bereketi ile parasını kazanmasını nasip et.
Allahım, borçlarımızı bitirip kendi evimizde oturmamızı nasip et, bize yardım et. Sen kimseye yük etme ya rabbim.
Allahım, bu grupta olan ve olmayan tüm kız kardeşlerimden çocuk isteyenlere sen hayırlısından, sağlıklı evlatlar nasip et, sonra da bana nasip et Ya rabbim. Çocuklarımızı senin yolunda büyütmemize yardımcı ol.
Ey rabbim. Yuvamızı bozmak için eşim ve bana yapılan büyüden bizi koru. Bunu yapanların yanına bırakma. Yüzüme gülen arkamdan kötülük düşünenlerden bizi koru. Hep sana tevekkül ettim, sana sığıdım Allahım. Uyuyamadığım gecelerimin, eşimle yaşadığımız sıkıntılara sebep olanları sen Kahhar isminle, kendi dertleriyle boğdur..Amin Amin Amin Ya Rabbim. Dualarımı Kabul eyle.
Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasifün, ve selamün alel murseliyn. Velhamdü lillahi Rabbil alemiyn. El Fatiha
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. @Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. @bluepinkk
13. @Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12
17. Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim
21. @Buluts34
22. @Gelincik78
23. @Hemsirecik
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Yazarhanim
33. @tazefasulye
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. 5 528mucizemmm
36. B Bademmm388
37. @Nayro
38. Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. @CherryQueen
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara
.
2.300 okudum. Kalan: 24.000KALAN SAYI 26.300
Canımmm benim Allahı razı olsun, amin inşallahBarbara kuzum zikrini tamamladim adina niyetledim bagisladim Rabbim duani kabul etsin her sey gonlunce olsun Morrmeneksee 2000 de kumbaraya okudum canim Mintimint
Amin tiniminim sizi hiç unuturmuyum. Her zaman dualarımdasınız.Barbara çiçeğimm duanı okudum gönülden çokkça aminnn kimseyi unutmamişın Morrmeneksee mm 1700de kumbaraya okudum.Allah kabul etsiinn
Allah razı olsun canım benim sizin vesilenizle içim huzur doldu. Allahım hepimizin dualarını kabul etsinBarbara CANIM OKUDUM NİYETİN İÇİN..
RABBİM EVINDEN HUZURU, BEREKETİ, NEŞEYİ EKSIK ETMESIN.. EŞİNLE BERABER NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN. ALLAH ESINEDE ŞİFA VERSIN YÜZÜNÜZ GÜLSÜN INSALLAH
Tamamladım700 tane kaldı. Tamamladıgımda yazacagım
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah Morrmeneksee30. 05.2021 45.Sıra Barbara (BÜŞRA) SON KİŞİ
KIZLAR 1700 OKUMAYIN KALAN SAYIYI DUSEREK GİDİP 239.121 TANEYİ GRUP ADINA HEPIMIZIN NIYETINE BAĞIŞLAYACAĞIZ
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Barbara
Büşra.
Euzu billahi minesseytanirracim
Bismillahirrahmanirrahiym.
El hamdü lillahi Rabbil alemin. Vesselatü Ves selami ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ya Rabbim. Annemi, babamı, kardeşimi koru. Sen onları başımdan, yanımdan eksik etme.
Allahım sen affedicisin, affetmeyi seversin. Beni de affet. Dualarımın olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet.
Allahım yuvamda eşimle mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp, eşimle beraber secdene dönüp, hayırlı kullarından olmamızı nasip eyle.
Allahım içimde ki korkuyu al ve benim gibi nice eşiyle sorun yaşayıp beraber olamayan, cinsi münasebete giremeyen tüm kız kardeşlerime yardım et. Bize kolaylık sağla.
Allahım, eşimi başımdan, yanımdan eksik etme. Tüm hastalara ve eşimin hastalığına şifa ver. Hayırlı bir işi olmasını ve hakkıyla, bereketi ile parasını kazanmasını nasip et.
Allahım, borçlarımızı bitirip kendi evimizde oturmamızı nasip et, bize yardım et. Sen kimseye yük etme ya rabbim.
Allahım, bu grupta olan ve olmayan tüm kız kardeşlerimden çocuk isteyenlere sen hayırlısından, sağlıklı evlatlar nasip et, sonra da bana nasip et Ya rabbim. Çocuklarımızı senin yolunda büyütmemize yardımcı ol.
Ey rabbim. Yuvamızı bozmak için eşim ve bana yapılan büyüden bizi koru. Bunu yapanların yanına bırakma. Yüzüme gülen arkamdan kötülük düşünenlerden bizi koru. Hep sana tevekkül ettim, sana sığıdım Allahım. Uyuyamadığım gecelerimin, eşimle yaşadığımız sıkıntılara sebep olanları sen Kahhar isminle, kendi dertleriyle boğdur..Amin Amin Amin Ya Rabbim. Dualarımı Kabul eyle.
Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasifün, ve selamün alel murseliyn. Velhamdü lillahi Rabbil alemiyn. El Fatiha
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07