• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

KUMBARADAN BAĞIŞLIYORUZ BU ARKADASIMIZIN HATIMINI KIZLAR 🤲🤲🤲🤲

Taze fasulye Taze fasulye (DUASI)
Bismillahirrahmanirrahim
Ya rabbi sen burada bulunan tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul eyle. Kimin ne sıkıntısı derdi var ise yardımlarına koş kalplerimize ferahlık ve genişlik ihsan eyle. Peygamber efendimiz (sav) ve gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin evliyaların sevdiğin kullarının yüzü suyu hürmetine annemi babamı kardeşlerimi eşimin anne babasını kardeşlerini eşimi beni tüm kötülüklerden muhafaza eyle bize her daim sağlık sıhhat mutluluklar nasip eyle. Evliliğimizi daim eyle eşimle birlikte yaşlanmayı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip eyle. Bizi genç anne baba eyle. Maddi ve manevi rizkimizi arttır. Bize tez vakitte çok hayırlı evlatlar nasip eyle. Eşimin başarısını arttır. Ona tüm hayırlı kapıları aç Yarabbi. Başladığım ihtisasta beni yetkin kıl yeteneğimi arttır ömrüm boyunca beni bu sanat dalı ile meşgul eyle .Bizi senden başka kimseye muhtaç eyleme. Ömrümüzü sağlıkla geçirmeyi Sana hakkıyla kul olabilmeyi nasip eyle. Bizi maddi manevi güçlü kıl. İnsanlardan fayda görmeyi insanlığa fayda vermeyi nasip eyle. Amin amin amin 🤲🤲🤲

Morrmeneksee Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
Mucizemm222 Mucizemm222
F Flower__
namaste21 namaste21
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
theia07 theia07
Magnifiaque Magnifiaque
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk bluepinkk