*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Güncel Kumbara 201.272​

Bende bildirim yapıp bu gece 2 kişiyede okucağımı bildirdim canım inan ki kumbarayı toplamak için girebildim

Yazarhanim arkadaşımız için 5.314 okudum Allah kabul etsin 1700 de kumbaraya okudum Morrmeneksee Ssevincli Mintimint

Okudum canım arti 1700 kumbara içinde okudum inşallah

Kendi niyetime 5305+2000 kumbaraya okudum. Allah kabul etsin Morrmeneksee Ssevincli Mintimint

Yazarhanim arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee
1700 adette kumbaraya okudum Mintimint

Mintimint Morrmeneksee

328 adet kumbaraya

KUMBARA 210.400
Mintimint 210.400 çıkıyor

Evet isimler cok onemli cidden uzuldum adina insallah bundan sonrasi senin icin guzel gecsin

Yazarhanim ciimm duanı kalpten gönülden amin diyerek okudum.İnşallah Rabbim kabul etsiin Morrmeneksee

Arkadaşlar affınıza sığınarak bişe rica edecem kumbarayı belirtirken lütfen NET bir msj yazın lütfen. OKUDUM,KUMBARAYA OKUMADIM 1700 OKUCAM,BU GECEDE KUMBARAYA OKUCAMgibi yazılarda ne demek istediğinizi ben anlamıyorum. Bu durumda kumbaraya ekleyip eklememem gerektiğini yani. Okudun ama kaç sayı okudun ben buradan aklınızı okuyamam ki.Kumbaraya okucam veya akşamda kumbaraya okucam gibi yazılarda lütfen bana ya kumbaraya bu kadar sayı ekle okundu say ben kesin okucam yazın yada ben okuyunca bildirim yapacam yazın. Dün gece karışıklık oldu saat 1 gibi 5 kere başa alıp tekrar saydım bu şekilde kim olsa kafası karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…