- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #3.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım15. 05.2021 26. SIRA Krew
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Krew
Gonca’nın duası:
ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A HAMD OLSUN EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (SAV) O'NUN ASHABINA O'NA UYANLARA SELAT VE SELAM OLSUN
Allahım bizleri bağışla bizden razı ol. her çeşit günahtan, küfre girmekten koru ve daima iyi insanlarla karşılaştır. Gonca kulunun bütün işlerini düzelt. Dünyada ve ahirette iyilik ve güzellik ver. İşlerini kolaylaştır. Bizden razı ol. Dünyanın üzüntüsünden ahiretin gazabından bizi koru. Ey yüceler yucesi merhametlilerin en merhametlisi Rabbim; Peygamber efendimiz sav yüzü suyu hürmetine ya şafi isminin hürmetine ve Kurani Kerim'i mizin hürmetine kızım Elifim ve Oğlum Ahmetim saglikli sıhhatli mutlu huzurlu vatanina milletine dinine yararli oz guveni yüksek birer insan olsunlar. Hayirli is ve hayirli esi hayirli evlatları olsun ve hayirli birer evlat olsunlar. Cocuklarıma zihin acıklığı ver. Bu sene girecekleri sınavlarda başarı ver. Kızım ve oğlum icin hayırlı, mutlu, huzurlu ve severek bir şekilde çalışacagı, helalınden bol bereketli kazanc kapısı olan bir meslek nasıp et . KIZIM ELİFİ ve oğlum Ahmeti Sınavlarında başarılı kıl. Bizleri kötülerden kötülüklerden kaza, bela büyük kötü hastalıklardan, nazardan ,büyüden, iftiralardan muhafaza et. Onları iki cihanda muaffak kıl. İyi insanlarla karşılaştır. Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarimin gönüllerindekı duasini kabul eyle Rabbim. eL FATİHA
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
YARIN 27. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..
KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22. Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. B Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. Asiltutku
42. Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Okudum canimm 1761 kumbraya okudum Allah kabul etsin inşallah15. 05.2021 26. SIRA Krew
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Krew
Gonca’nın duası:
ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A HAMD OLSUN EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (SAV) O'NUN ASHABINA O'NA UYANLARA SELAT VE SELAM OLSUN
Allahım bizleri bağışla bizden razı ol. her çeşit günahtan, küfre girmekten koru ve daima iyi insanlarla karşılaştır. Gonca kulunun bütün işlerini düzelt. Dünyada ve ahirette iyilik ve güzellik ver. İşlerini kolaylaştır. Bizden razı ol. Dünyanın üzüntüsünden ahiretin gazabından bizi koru. Ey yüceler yucesi merhametlilerin en merhametlisi Rabbim; Peygamber efendimiz sav yüzü suyu hürmetine ya şafi isminin hürmetine ve Kurani Kerim'i mizin hürmetine kızım Elifim ve Oğlum Ahmetim saglikli sıhhatli mutlu huzurlu vatanina milletine dinine yararli oz guveni yüksek birer insan olsunlar. Hayirli is ve hayirli esi hayirli evlatları olsun ve hayirli birer evlat olsunlar. Cocuklarıma zihin acıklığı ver. Bu sene girecekleri sınavlarda başarı ver. Kızım ve oğlum icin hayırlı, mutlu, huzurlu ve severek bir şekilde çalışacagı, helalınden bol bereketli kazanc kapısı olan bir meslek nasıp et . KIZIM ELİFİ ve oğlum Ahmeti Sınavlarında başarılı kıl. Bizleri kötülerden kötülüklerden kaza, bela büyük kötü hastalıklardan, nazardan ,büyüden, iftiralardan muhafaza et. Onları iki cihanda muaffak kıl. İyi insanlarla karşılaştır. Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarimin gönüllerindekı duasini kabul eyle Rabbim. eL FATİHA
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
YARIN 27. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..
KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN
LİSTE
1. Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22. Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. B Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. debriyajgazfren
40. @CherryQueen
41. Asiltutku
42. Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
Sayıdan mı düşsekKIZLAR YARIN BİRİKİRSE KUMBARADA BELKI YARIN 2.CI KISIYE OKUYABİLİRİZ
Canım sayıdan düşünce daha çabuk toparlanır sayıdan düş benceKIZLAR YARIN BİRİKİRSE KUMBARADA BELKI YARIN 2.CI KISIYE OKUYABİLİRİZ
200.000 ramak kala sayıdan duserek daha dogrusu artırarak aksamları oyun seklınde devam ederızSayıdan mı düşsek
Bizde okuduk bu arada Allah kabul etsin
200.000 e ramak kala sayıdan artırarak gıderız suan daha var bırz daha bırıksın.. Yarına ztn artacak otomatikman o zmn da akssm ayrıca burda artırarak oyun seklınde ılerlerız olurmuCanım sayıdan düşünce daha çabuk toparlanır sayıdan düş bence
Bencede 21.00 e kadar herkes 1700 ü okusun kalan, okumayan olursa sayıdan düşerek ilerleyelim200.000 e ramak kala sayıdan artırarak gıderız suan daha var bırz daha bırıksın.. Yarına ztn artacak otomatikman o zmn da akssm ayrıca burda artırarak oyun seklınde ılerlerız olurmu
Ben sadece arkadaş için çektim kusura bakmayın yeni gördüm bu sayıyıKIZLAR BU AKSAMDAN ITIBAREN RAKAMLAR DEĞİŞİYOR HERKES GÖRSÜN DUYSUN LÜTFEN
ŞU ŞEKILDE OLACAK
DUA SIRASI GELEN ARKADASA AYNI SEKILDE 5314 OKUYACAGIZ EVET.
AMA KUMBARA NIYETINE 1700 TANE DAHA NET ŞEKILDE CEKILECEK YANI TOPLAMDA "7.014"TANE GÜNLÜK CEKMIS OLACAĞIZ ŞUNA DIKKT CEKMEK ISTIYORUM KARISMASIN
DUA SAHIBINE =5314
KUMBARA NIYETINE =1700 ŞEKLINDE NIYETLENECEK..
AKSAM BİLDİRİM YAPARKENDE ÖRNEĞİN,
" MORRMENEKSE ICIN 5314 OKUDUM +1700 DE KUMBARA NIYETINE OKUNDU"
ŞEKLINDE BELIRTINKI KARISIKLIK OLMASIN. ANLASILMAYAN BIRSEY VARSA SORUN LÜTFEN..
BU FORMÜLLE 3 GUNDE 1, 1 KISIYE FAZLADAN OKUMUS OLACAĞIZ.. ÇALISAN ARKADASLARIMIZ VAR DIYE COK FAZLA YUKLENMEK ISTEMEDIM
HERKES GÖRDÜYSE LÜTFEN BEĞENSIN 44 KISININ BEGENMESI GEREKIYORKI HERKESIN GÖRMÜŞ BİLMİŞ OLDUGUNU BİLELİM
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Tavuk_suyu_
@Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
@mutlulukbenihicbirakma
@theia07
@Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
@bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
@SoLeiL12
@Saliha40
@Ssevincli
@burcusami
@tiniminihaniim
@Buluts34
Gelincik78
@Hemsirecik
@Life light
@Ebruazra
Krew
Yenidelhi
@rana20
@MoonfacedMom
@aysenurt3991
@MoonfacedMom ıpek
@Nayro
@Taze fasulye
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@Tospaagtd
B Bademmm388
@Yazarhanim
@Yorgunkus
debriyajgazfren
@CherryQueen
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
@28mn annesi
@Barbara
Yok cnm ztn bu aksamdan itibaren baslıyoruz yarın 5314 kısı ıcın +1700de kumbara ıcın nıyetleneceksnzBen sadece arkadaş için çektim kusura bakmayın yeni gördüm bu sayıyı
TamamYok cnm ztn bu aksamdan itibaren baslıyoruz yarın 5314 kısı ıcın +1700de kumbara ıcın nıyetleneceksnz
Sayı 239.121 e az kaldıgında daha bır heyecanla herkes okuyor bı an once tamamlansın bıtsın seklınde eğlenceli oluyor. Bı 180. 000 190.000 lerı gorelım aksam 21.00 dan sonra da sayıyı tamamlamak ıcın hep berbr cekerızBencede 21.00 e kadar herkes 1700 ü okusun kalan, okumayan olursa sayıdan düşerek ilerleyelim