• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

11. 05.2021 22. SIRA Gelincik78 Gelincik78

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
Gelincik78 Gelincik78
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin

Allahım sen affedicisin affetmeyi seversn benim, esmin, esimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarnın, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla🤲 Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eyle🤲bedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbi🤲bizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbi🤲bizleri kimseye muhtaç etme🤲 senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi🤲

Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; bizde evlendik evlat sahibi olmak istiyoruz🤲

Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eyle🤲bizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbi🤲aldığımız aracı hakkımızda hayırlı kıl🤲 canımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eyle🤲 sen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle🤲 son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eyle🤲 peygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasp eyle🤲 AMİN

🤲
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

YARIN 23. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM..

📢KIZLAR LÜTFEN 21.00 A KADAR HERKES BİLDİRİMİNİ YAPMIŞ OLSUN..
ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

1. Morrmeneksee Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
7. @mutlulukbenihicbirakma
8. theia07 theia07
9. @Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk bluepinkk
13. @Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30. aysenurt3991 aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. mavispreyboya mavispreyboya
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. @Barbara
Gelincik78 Gelincik78 Arkadasimizin adına okundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah 🤲

KIZLAR FİLİSTİN ICIN FİL SURESIDE OKUYORUZ
YARIN DUALANACAK INSALLAH HEPSI BERABER
HEM KISA HEM FAZILETLİ. ALABILECEK VARSA KAÇ TANE ALDIYSANIZ BANA BELIRTIRMISINZ 🙏🙏

1.E lem tera keyfe feale rabbüke bi ashabil fıl
2.E lem yec'al keydehüm fı tadlıl
3.Ve ersele aleyhim tayran ebabıl
4.Termıhim bi hıcaratin min siccıl
5.Fecealehüm keasfin me'kul

Fil Suresi Türkçe Anlamı

1.Rabbinin, fil sahiplerine ne yaptığını görmedin mi?
2.Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı?
3, 4, 5.Üzerlerine balçıktan pişirilmiş taşlar atan sürü sürü kuşlar gönderdi. Nihayet onları yenilmiş ekin yaprakları haline getirdi.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

Gelincik78 Gelincik78
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin

Allahım sen affedicisin affetmeyi seversn benim, esmin, esimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarnın, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla🤲 Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eyle🤲bedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbi🤲bizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbi🤲bizleri kimseye muhtaç etme🤲 senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi🤲

Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; bizde evlendik evlat sahibi olmak istiyoruz🤲

Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eyle🤲bizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbi🤲aldığımız aracı hakkımızda hayırlı kıl🤲 canımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eyle🤲 sen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle🤲 son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eyle🤲 peygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasp eyle🤲 AMİN

🤲
239.121 /45= 5314 ADET

ÇEKEMEYENLER OLURSA O GÜN İÇİN KUMBARAMIZDAN EKLIYORUZ YETERKI ZAMANINDA BİLDİRİN 🙏

LİSTE 📃

2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
8. theia07 theia07
9. @Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk bluepinkk
13. @Myhomes
14. @namaste21 (kızı)
15. Mintimint Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. @burcusami
20. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. @Taze fasulye
24. @Life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30. aysenurt3991 aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro Nayro
33. @Hemsirecik
34. @mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. mavispreyboya mavispreyboya
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. @Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. @Barbara
Okudum rabbim kabul etsin 🌸

Gelincik78 Gelincik78

🤲
239.121 /45= 5314 ADET

LİSTE 📃

2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
8. theia07 theia07
9. @Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee